Tonya Graves nesla vyřazení poměrně statečně. „Nejsem moc překvapená. Jsem ráda, že jsem měla tu šanci, s tancem jsem začala ve čtyřiceti devíti. Chtěla jsem skončit v top tři, a skončila jsem v top tři od konce,“ nechala se slyšet po vyřknutí ortelu.

Když pak celé třetí kolo měl v zákulisí hodnotit Richard Genzer, pouštěl ze sebe perly sobě vlastní. „Její tanec se mi líbil. Byly tam bubny. Bylo tam hodně bubnů, vypadalo to tam jako v porodnici, samej buben,“ pronesl v houpavém rytmu Geňa v živém vysílání na facebookových stránkách StarDance. „Ale vždycky musí někdo vypadnout, o tom rozhodují diváci,“ dodal jedním dechem.

Za choreograficky nejtěžší považuje tanec herce Miroslava Hanuše. „Vyskočit v jeho letech na kulečníkový stůl - to je jako vyjet ve dvaceti autem na Mount Everest,“ vtipkoval, ale s uznáním pro Mirka, Geňa.

Na otázku, s kým by si chtěl zatančit on, si překvapivě nevybral nikoho ze soutěžících, které letos vídáme na parketu, ale vyslovil jméno své kolegyně Tatiany Drexler, vedle níž sedí v porotě. „Ona totiž, jakmile začne hrát hudba, začne pod stolem hýbat nohama, takže mně už se nevyplatí čistit si boty,“ prozradil Genzer, co diváci ani nikdo jiný nevidí, jen on pod stolem cítí.

Fotogalerie
20 fotografií