Když se na parketě poprvé setkali tváří v tvář, vypadalo to na blížící se katastrofu. Čas a pravidelná shledání však ukázaly, že taneční pár číslo 8 toho má víc společného, než si původně mysleli. Jiskření mezi nimi nemohl nikdo přehlédnout a už vůbec ne po druhém soutěžním kole StarDance, kde padlo minimálně devět polibků ať už na tvář, ruce či po dotančení sestavy přímo na rty.

Jeden by mohl soudit, že jsou zamilovaní. Spisovatelka je však již několik let vdaná za známého fotografa Tomáše Třeštíka (41), se kterým má i dvě děti. „Chtěli jsme, aby naše vystupování působilo něžně, čistě, jemně a romanticky. Máme k sobě blízko jako přátelé,“ řekla Blesku Třeštíková, jejíž manžel vše sledoval na vlastní oči.

Na přímé přenosy ji chodí totiž podporovat. Ovšem na večírku po StarDance už chyběl, zřejmě kvůli tomu, že se vyhýbá alkoholu, a tak se musela spisovatelka opět opřít o svého tanečníka. Tomáš Třeštík na dotaz Blesku, zda mu nevadí Radčiny intimnosti s jiným Tomášem, nijak nereagoval.

Manželé z pražské Letné mají přitom za sebou náročnou manželskou krizi. O jejich problémech spisovatelka veřejně promluvila na instagramu. „Moc se teď nevidíme, a když, tak jsme oba totálně vyčerpaní, tak vyčerpaní, že jediné, na co nám kolikrát zbývaj síly, je jen dohadování se o naprostých zbytečnostech,“ svěřila se ještě před začátkem soutěže.

„Oba už dávno víme, jak to vypadá, když se ve vztahu dostanete až na hranu, a že není moc těžký se tam dostat, zato je zatraceně těžký dostat se zas zpátky na místo, kde si umíte odpustit, že nejste dokonalí, ani jeden, zpátky na značku, odkud spolu je mnohem dál a víc než bez sebe. Miluju tě, i když mě se*eš – a jo, mohla bych napsat štveš, ale to není stejný, prostě to není stejný,“ vzkazovala ještě nedávno manželovi.

VIDEO: „Ve StarDance jde o chemii. Divák pozná, jestli to v páru funguje,“ říká Onder

Video
Video se připravuje ...

„Ve StarDance jde o chemii. Divák pozná, jestli to v páru funguje,“ říká Onder Markéta Volfová, Lukáš Červený

Fotogalerie
104 fotografií