Známá spisovatelka je od začátku ohlášení účasti v populární taneční soutěži bez důvodů podceňována. Proto se rozhodla, že se „hecne“ a společně s tanečním partnerem Tomášem Vořechovským (26) všem vytře zrak. Zatím ale jediné, kdo to komu natřel, je spisovatelčino zdraví.

„Nevěřím na náhody, ta záda se mi měla bloknout včera a můžu vám říct, že ta hřejivá náplast nehřeje, ale pálí jako ku*va, to se slušně říct prostě nedá,“ svěřila se ve čtvrtek večer ve výčtu dalších „nenáhod“ Třeštíková s tím, že ji ve středu zradila záda, která se před sobotním vysíláním snaží narychlo dát zase do pořádku.

„Nevěřím na náhody, všechno to dopadne, jak má,“ myslí si také Radka, kterou zdravotní komplikace jistě zdržují i v trénování před sobotním výkonem, ve kterém se bude také prostřednictvím diváckých hlasů poprvé vyřazovat. Ještě mnohem horší variantou ovšem je, že autorka bestsellerů Bábovky či Veselí zdravotní problém do soboty nevyřeší a co pak... Musela by ze soutěže odstoupit a zahodit tak měsíce neskutečné dřiny?

VIDEO: Miroslav Hanuš ze StarDance: Žena a dcery mě poslaly na smrt

Video
Video se připravuje ...

Miroslav Hanuš z Ulice: Žena a dcery mě poslaly na smrt Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
31 fotografií