Zahajovací kolo taneční soutěže StarDance, které proběhlo minulou sobotu v duchu uctění památky zesnulého Mistra Karla Gotta (†80), přivítalo kromě dalších mezi soutěžícími i proslulého rybáře Jakuba Vágnera, který si hned na úvod střihl se svojí krásnou tanečnicí Míšou Novákovou ukázkový valčík.

A jak je vidět, dokonce i vlastní rodina Jakuba takřka nepoznává, protože je pro ni známý především jako vášnivý rybář, což se s rolí tanečníka rozhodně příliš neslučuje. „Je zajímavé ho vidět jinak než v maskáčích u vody,“ reagoval na instagramu u fotky ze sobotního vysílání Jakubův starší bratr Karel Vágner mladší (43) a přidal také informace k hlasování, aby lidé stejně jako on podpořili jeho bratra, jenž se v současné době „brodí neznámými vodami“ populárního StarDance. Karlův příspěvek sdílela i jeho manželka a Kubova švagrová, modelka Simona Krainová (46).

„Tak to bráško dej jak pán, když už ses dal do boje!“ napsal ještě na profilu Karel Vágner ml. jako podporu svému bratrovi. A pod jeho příspěvkem se ukázalo, že mnoho lidí věří v Jakubův úspěch v této soutěži. I přesto, že poslední týden před zahajovacím kolem, zatímco ostatní soutěžící intenzivně trénovali, aby předvedli co nejlepší výkony, se Jakub v klidu věnoval své nejmilovanější profesi – rybaření.

„Zlom vaz, Kubo!!! Fandíme až do konce!“ zní například milá slova světové návrhářky Blanky Matragi (66). „Kubo, byl jsi nejlepší!“ objevil se další komentář, který se mnohokrát opakoval. Svým podporovatelům tak známý rybář a nyní i obdivovaný tanečník nezapomněl patřičně poděkovat. „Moc vám děkuji za veškerou podporu, kterou od vás s Míšou dostáváme. Dali jsme do toho maximum a hlavně si to prostě užili na pohodu. Těšíme se na vás už další sobotu v pokračování StarDance,“ uvedl Vágner, kterému Míša jako taneční partnerka evidentně sedla stejně jako ryba na návnadu.

VIDEO: Trápení rybáře Vágnera ve StarDance: Podpatky a napěchovaný rozkrok! 

Video
Video se připravuje ...

Trápení rybáře Vágnera ve StarDance: Podpatky a napěchovaný rozkrok! Markéta Reinischová

Fotogalerie
27 fotografií