Šuškalo se, že ti dva k sobě mají mít velmi blízko i v soukromí, vývoj posledních dnů ovšem nijak idylický není. Trenérce Míše v další ze slovních přestřelek ruply nervy, zpupného Jakuba nechala na parketě samotného a šla se uklidnit za dveře; nejspíš nechce StarDance končit potupně v klepetech.

„Po čtyřech měsících, kdy jsme spolu od rána do večera, to nejde prostě bez konfliktu,“ připouští Vágner. „Minule mi třeba odešla z parketu. Dala hlavu nahoru, urazila se a utekla. A já křičel: ‚Míšo pojď zpátky!‘ A ona nešla...“ prozradil Vágner. A jak neshody řeší on? „On jde do rohu, něco si tam mumlá a nic s ním nehne,“ stěžovala si tanečnice. Jeden pro druhého mají už i přezdívku. „Ona mi říká nemehlo a já jí tyrane,“ přiznal Blesku se smíchem rybář.

Geňa zasahuje...

Prozradili, že o každý ze zbývajících párů bude po celý týden pečovat jeden z porotců, že společnými silami vytvoří kreativní choreografii, kterou ovšem sami nebudou hodnotit. Informaci o tom, kdo koho vyfasoval, ovšem střeží snad líp než Hrad česká státní tajemství!

Blesku se podařilo rozlousknout aspoň polovinu jejich tajemství. Rybáře Vágnera má podle našich informací postavit do latě Richard Genzer (52) a i on mu prý několikrát vytýkal nervozitu sršící už z jeho pohledu. Pod přísným okem Zdeňka Chlopčíka (62) pak měl po celý týden pracovat Matouš Ruml (34). Z logiky věci by pak tanec jediné zbývající ženy v soutěži Veroniky Khek Kubařové (32) mohl mít na starost Jan Tománek (48), zatímco youtubera Karla Kovyho Kováře (23) by mohla před rozhodujícím večerem cepovat Tatiana Drexler (56). To je ovšem jen tip Blesku, klidně to může být i přesně naopak. Však večer na ČT1 uvidíte...

Bookmakeři: A dnes poletí...

Podle posledních sázkových kurzů to vypadá, že těsně před branami by měl být vyřazen rybář Jakub Vágner, na jeho dnešní odchod se přijímají sázky v kurzu 1,35:1, zatímco na favorizovanou Veroniku Khek Kubařovou je to 15:1!

VIDEO: Trápení rybáře Vágnera ve StarDance: Podpatky a napěchovaný rozkrok! 

Video
Video se připravuje ...

Trápení rybáře Vágnera ve StarDance: Podpatky a napěchovaný rozkrok! Markéta Reinischová

Fotogalerie
40 fotografií