Herec Miroslav Hanuš se ve StarDance dostal až do šestého kola, kde mu pomyslně zlomila vaz chacha na písničku Think (Freedom) od Arethy Franklinové. Podle svých vlastních slov rozhodně není spokojený s tím, že vypadli tak brzy. „Já jsem chtěl vyhrát, to jsem tam radši neměl chodit. Ten prošedivělý gentleman tam teď bude hodně chybět, ale sami jste si to nadrobili,“ žertoval představitel seriálového starosty Hložánka z Ulice.

„Mně se na tom hlavně nelíbilo, že to byla soutěž. Nelíbí se mi, že někdo vypadne a někdo nad někým vyhraje. Vůbec se mi nelíbí, když lidi soutěží. Říkal jsem si, že když prohraju, tak budu mrzutý, jako jsem mrzutý teď. Dokonce více, než jsem si myslel, že budu. A že když vyhraju, budu mrzutý zase proto, že jsem někoho porazil.“

Jeho taneční partnerka oproti tomu bere StarDance jako obrovskou příležitost a zkušenost, které rozhodně nelituje. A dokonce ani nelituje toho, že se nedostali až do finále, kde si měli potykat. A neudělali to ani během přímého přenosu, kde je k tomu fanoušci a příznivci vyzývali. „Já na to potřebuju trochu čas. Pro mě jste autorita,“ prohlásila Adriana Mašková směrem k herci známému také ze seriálu Případy 1. oddělení.

Přesto však představitel majora Korejse naznačil, že některé páry k sobě měly mnohem blíž! „Jiné tanečnice objímají a líbají své tanečníky. Já jsem to viděl každé ráno u Jakuba Vágnera,“ podotkl v narážce na známého rybáře a dobrodruha, jemuž to po boku půvabné Michaely Novákové náramně sluší. A on jí ostatně slibuje i cesty do zahraničí... „Oni si to ale takhle vytvořili, takové zdravení. Já jsem po Vás nechtěla hned skákat,“ snažila se z ožehavého tématu vybruslit Hanušova tmavovlasá taneční partnerka.

Místo toho se podělila s příznivci pořadu o jednu zajímavost. Na dotaz, zda se nebála, že spadne z velkých schodů, po nichž se přicházelo na taneční parket, odpověděla, že jí se to nestalo, ale někomu jinému ano! „Při první generálce měla Terezka Kostková takové hrozně velké a široké kalhoty a vysoké podpatky, a povedlo se jí z toho předposledního schodu spadnout, tak jako si kleknout na zem před ten orchestr. Všichni jsme se uklidnili, že je to normální, když se to může stát i Terezce, která je tam deset let,“ líčila se smíchem.

„Chyba polidšťuje,“ souhlasil s ní Hanuš, a přiznal, že na rozdíl od ostatních, on nepatřil mezi ty, co po každém vysílání vyrazí do předem vybrané restaurace zapít svůj (ne)úspěch. „Já nejsem moc do party, jsem spíš samotář, takže nevím, jestli ostatní neobtěžovalo, že jsem s nima nechodil do hospody. Jestli si nemysleli, že je třeba nemám rád,“ uvažoval nahlas. „Tak jsem teď naposledy s nima šel.“ Respektive přijel – na místo totiž dorazil na skútru, takže se nejspíše zdržel i konzumace alkoholických nápojů.

VIDEO: Miroslav Hanuš z Ulice: Žena a dcery mě poslaly na smrt

Video
Video se připravuje ...

Miroslav Hanuš z Ulice: Žena a dcery mě poslaly na smrt. Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
53 fotografií