Ovšem žádné polibky, žádné držení se za ruku. „Já s ní už docela dlouho tančím. Chodím s ní na tréninky. Živím se tím a potřebuju partnerku, se kterou udělám občas nějaké taneční vystoupení. Ale že bych ve svých čtyřiatřiceti letech randil s devatenáctiletou holkou? To ne. Já už chci děti,“ prohlásil nedávno Onder.

Ale víte, co se říká: Odříkaného chleba největší krajíc, ne? Do role možná největšího favorita StarDance X se shodou okolností v sobotu evidentně protančil právě VIP taneční partner Otáhalové herec Matouš Ruml (34), jehož sobotní superrychlý jive s Natálií Otáhalovou porota ocenila hned třemi desítkami! Jediný, komu nepřipadali dokonalí, byl »kat soutěžících « Zdeněk Chlopčík (62)...

Onder s Otáhalovou pak nejsou jediným „kamarádským vztahem“, který se ve StarDance urodil. Po sobotním přímém přenosu odvážel Jakub Vágner (37) z Výstaviště v Holešovicích, odkud se z jednoho z pavilonů StarDance vysílá, sympatickou brunetu. Při bližším zkoumání fotek Blesk přišel na to, že jde o jeho tanečnici Michaelu Novákovou. „Vezl jsem ji na metro, tak jako každou sobotu,“ svěřil Blesku momentálně údajně nezadaný rybář.

VIDEO: Trápení rybáře Vágnera ve StarDance: Podpatky a napěchovaný rozkrok! 

Video
Video se připravuje ...

Trápení rybáře Vágnera ve StarDance: Podpatky a napěchovaný rozkrok! Markéta Reinischová

Fotogalerie
147 fotografií