Zdeněk Chlopčík je přesně ten typ porotce, kterého se tanečníci nejvíce obávají. Jeho hodnocení bývají sice férová, ale častokrát také až nemilosrdně upřímná a z pohledu špičkového profesionála. A to se pak projeví především na hodnocení, které se kolikrát nemile bodově liší od zbytku poroty.

Jako taneční mistr si však může dovolit vyřknout soud, který se nemusí hodnocenému líbit. Sám ale moc dobře ví, že to hvězdy nemají vůbec jednoduché. „Naučit se za tři měsíce tančit, není možné. Proto jsou výkony plné chyb a já musím v hodnocení vybrat jen něco,“ uvědomuje si. V rozhovoru s moderátorem Martinem Veselovským (47) ale přiznal, že se za deset let, co se vysílá každoročně StarDance, objevila jedna hvězda, která takřka od začátku tančila na úrovni profesionálů. O koho jde?

„Taťána Kuchařová tančila na úrovni tanečnic mezinárodní třídy. Měla obrovský talent a charisma,“ prozradil Veselovskému takzvaný kat celé poroty. Když se ho pak moderátor zeptal, jestli se také mezi muži objevil takový talent, Chlopčík se jen zasmál. Nakonec ale uznal, že jistá kategorie mužů má v soutěži navrch. „Většina sportovců, kteří nastoupili, byli skvělí. Od Valenty, přes Dvořáka... Stejně tak všechny holky sportovkyně byly skvělé,“ dodal porotce s tím, že naopak nejvíce kontroverzním tanečníkem v historii soutěže byl komik Lukáš Pavlásek (41), který podle něj nebral soutěž od začátku příliš vážně.

VIDEO: Kovy na Social Awards o účasti ve StarDance

Video
Video se připravuje ...

Kovy na Social Awards o účasti ve StarDance David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
51 fotografií