Veronika Arichteva s Michalem Necpálem a Jiří DvořákLenkou Norou Návorkovou – tohle byla už před začátkem soutěže jména, která všichni tipovali na vítězství. Na opačném konci, tedy mezi outsidery, byli Pavla TomicováMarkem Dědíkem a David SvobodaVeronikou Lálovou. A hle? Do finále se podívají oba podceňované páry, zatímco Veronika s Michalem si poslední kolo zatancují už mimo soutěž – pro vlastní radost a potěchu divákova oka.

Po vyřazení Veroniky si vzal slovo Zdeněk Chlopčík a trochu si posteskl, že v letošní řadě StarDance platí jedno velmi nemilé pravidlo. Předně však složil upřímnou poklonu čerstvě vypadlému páru. „Od prvního kola bylo vidět, že Veronika je hrozně nervózní a ta nervozita ji svazovala. Ale každým další dílem ta nervozita byla menší a menší a ona se to do toho pokládala, do toho tance…,“ všiml si porotce, který jako profík musel ocenit i kus práce, který odvedl tanečník Veroniky.

Musím říct, že Michal je skvělý choreograf i trenér a dělal nádherné choreografie, které skvěle seděly Veronice, takže ty poslední choreografie byly nádherné,“ rozplýval se, ale pak se mu nad očima objevily na chvilku vrásky: „Dnešní výkon podle mě nejlepší za celou tuhle řadu u nich dvou. Takže… Jak je to zvykem ve StarDance, vždycky když ten pár zatančí svoje maximum, tak většinou vypadne. A stalo se to i tady,“ krčí rameny Chlopčík.

Dnešní večer byl nádherný a už je třeba se těšit na příští týden, kdy uvidíme všechny páry z celé řady…,“ těší se na příští sobotu, kdy na konci slavnostního večera může čekat velké překvapení…

Fotogalerie
109 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva