Nejdříve z postupu mezi první čtyři soutěžící skákala radostí, po příchodu domů ji dobrá nálada přešla. „Tak vám, přátelé, opět děkujeme, že se můžu učit nový kroky, že Michalovi ze mě vypadají další vlasy a že budu mít doma pořád bordel,“ vylila si hvězda seriálu První republika svou zlost na ty, kteří jí posílají hlasy.

Po vysilujících trénincích má nohy samý puchýř a je ráda, že doma najde prázdnou židli, na kterou si může sednout a odpočívat. Manžel režisér, který jí chodí fandit každou sobotu a dělá všechno pro to, aby vyhrála, nad nepořádkem doma oči přihmouří, herečka je k sobě mnohem přísnější.

„Vždycky jsem byla stresař a nikdy jsem nedokázala hodit za hlavu ani ty malý věci. Jsem velký perfekcionista a mám ráda, když je vše tak, jak má být, nebo jak si představuji. A je jedno, jestli se můj stres týká práce, nebo jen toho, že mám doma bordel a stresuje mě, že nevím, kdy ho zvládnu uklidit,“ popsala ještě před vypuknutím taneční soutěže webu Reknistres.

A jak na sobě stres poznám? Přestávám komunikovat a asi jsem pro okolí i trochu nepříjemná. Trochu víc,“ přiznala taneční partnerka Michala Necpála (31).

Kadeřníka jí zbili

Kadeřník Michal Zapoměl, který stříhá nejen Veroniku Arichtevu, ale také její vypadlou kolegyni ze StarDance Moniku Bagárovou (24), se stal v březnu obětí brutálního útoku agresivních mladíků. Ani tři čtvrtě roku poté není nikdo potrestaný. Útok ho navíc stál hromadu peněz, pořizoval si nové zuby - náhradu za ty vyražené. Vyšlo ho to na rovných sto tisíc korun!

Další zadeček

V taneční soutěži se to jen hemží odhalenými zadečky. První odvážnou byla právě Arichteva. Teď zadečkem jen ve žlutých tangách vrtěla tanečnice Veronika Lálová (27). A nešlo o žádnou náhodu! Partnerka Davida Svobody (33) měla při předávání šeku pro Centrum Paraple tak krátkou sukýnku, že se jí při brazilské sambě okamžitě vyhrnula.

VIDEO: Veronika Arichteva si stěžuje, že je kvůli StarDance úplně vyčerpaná.

Video
Video se připravuje ...

Veronika Arichteva: Kvůli StarDance jsem bez energie, je to nepříjemné Tereza Kühnelová, Blesk

Fotogalerie
39 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva