V semifinálovém kole desátého ročníku StarDance vypadli Karel „Kovy– Kovář a Veronika Lišková. Oba se ale shodli, že je to vůbec nemrzí, ale naopak jsou rádi, že se dostali až takhle daleko.

V pondělním živém chatu České televize, který youtuber nazval pohřebním, se svěřovali se svými pocity během působení v soutěži a odpovídali na zvídavé dotazy fanoušků. Překvapivě se do diskuse zapojila i porotkyně Tatiana Drexler, která napsala: „Kovy na hrad!“

Karel se dotazu chopil po svém: „Ale na jaký hrad? Na český, slovenský nebo německý? Poprosil bych Tatianu, aby byla konkrétní a já na ten hrad přijedu.“ V podobně rozverném duchu se vedl půlhodinový livestream. Jelikož dotazů bylo hodně, tak Kovy nestihl na všechny odpovědět. Moderátor Marek Eben proto jen napsal – krásné dobré ráno.

Je zřejmé, že sympatický Kovy byl nejenom mezi porotou, ale i soutěžícími velmi oblíbený. A bylo tomu i naopak. „Jsem moc rád, že jsem měl tu příležitost poznat Mirka Hanuše, který má tu starou hereckou školu a je gentleman,“ netají se Kovy.

VIDEO: Kovy na Czech Social Awards o StarDance: Už jsem protančil boty!

Video
Video se připravuje ...

Kovy na Czech Social Awards o StarDance: Už jsem protančil boty! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
118 fotografií