Už v minulých kolech si rybář Jakub Vágner (37) stěžoval na bolesti v zádech. Při zvedačce na tréninku s tanečnicí Michaelou Novákovou (25) si totiž hnul krční páteří, musel na kapačky a následně nosil nákrčník.

Proto se ostatně i divil, že se do finále StarDance probojoval. „Není to o tom, že by diváci ocenili náš tanec, ale o tom, že nás mají rádi. Právě toho si neskutečně vážím a moc to pro mě znamená. Je to neuvěřitelné,“ tvrdil Jakub. Ten se netají tím, že ze začátku pro něj bylo StarDance peklo.

VIDEO: Vágner a Nováková po StarDance: Do finále jsme šli prohrát

Video
Video se připravuje ...

Vágner a Nováková po StarDance: Do finále jsme šli prohrát Luboš Procházka, Jan Jedlička

Svůj nejhorší zážitek ze soutěže tak prý má ještě jasně v paměti. „Když jsem po prvním tanečním tréninku přišel domů a polomrtev padnul do postele a omdlel, tak jsem si ráno říkal – kam jsi to, ty blbče, zase vlezl! Postupem času jsem si ale našel k tanci cestu a dnes jsem za tuto životní zkušenost opravdu rád,“ doplnil Vágner.

Podobné trápení ale postihlo i ostatní finalisty, dokonce i věčně usměvavou herečku Veroniku Khek Kubařovou (32). „Svaly se postupem času víc a víc unavily, proto jsem sáhla po lécích proti bolesti a musím i pořád kupovat náplasti. Ale nechci si stěžovat. K této soutěži ta bolest zkrátka patří,“ prozradila herečka Dejvického divadla, která si musela takzvaně „otejpovat“ kdeco na těle.

VIDEO: První rozhovor Kubařové a Vodičky po StarDance: Musíme si zařídit společný byt!

Video
Video se připravuje ...

První rozhovor Kubařové a Vodičky po StarDance: Musíme si zařídit společný byt! Luboš Procházka, Jan Jedlička

Podobně na tom byl i její kolega a kamarád Matouš Ruml. „Mám unavené vazy, a tak potřebuji mít tejpy na kolenu,“ uvedl s tím, že si ale nikdy nestěžuje a na StarDance bude vzpomínat jen v dobrém. Nevadí mu tak ani pošťuchování od taneční partnerky Natálie Otáhalové (19). „Ty jsi takové nemehlo, že se ani nedivím, že sis zlomil klíční kost na skákacím hradu v první třídě!“ prozradila tanečnice se smíchem, když s Matoušem alias Lexou z Comebacku hráli na pravdu.

VIDEO: Fila o kritice StarDance: „Nejsem proti Ebenovi zaujatý, o televizních pořadech už jsem psal“

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Fila o kritice StarDance: „Nejsem proti Ebenovi zaujatý, o televizních pořadech už jsem psal.“ Markéta Volfová, Lukáš Červený

Fotogalerie
133 fotografií