Talismany pro štěstí se ve StarDance používají od úplného počátku. Za deset let se vystřídalo nespočet plyšových zvířátek, ale obřího kapra doposud neměl nikdo! Tanečnice Michaela Nováková překvapila Jakuba Vágnera na tréninku rybou pomalu větší než je ona sama.

„Tohle je Karel! Možná v sobotu uvidíte trochu mého oblíbeného rybaření v přímém přenosu,“ prozradil rybář a tím naznačil téma jejich volného stylu.

Matouš Ruml a Nátálie Otáhalová doposud nemohou uvěřit, že se probojovali až do finále. Tanečnice měla dokonce takovou radost, že dovolila herci, aby ji něco naučil. Poslední tanec, u kterého se skládá choreografie, si totiž chtějí vychutnat. „Bude to náš společný výtvor, aby tam bylo něco od nás obou, ale možná to nechám spíš na Matoušovi. Ať se taky něco naučím,“ řekla Aha! Natálka.

Během StarDance tanečníci shodí nespočet kil. Proto si Veronika s Dominikem mohou klidně dopřát cukroví, kolik je jen libo. Na trénink si přinesli plnou krabici vanilkových rohlíčků, aby se nadopovali cukrem. „Letošní Vánoce se budeme radovat z drobností a radujte se i vy a dělejte radost ostatním,“ nabádala mile Kubařová s vděčností, že největší dárek v podobě finále již dostala.Největší šanci na vítězství má podle sázkařů Fortuny Veronika (2:1). Na paty jí ale šlape Matouš (2,1:1)! Nejméně věří Jakubovi (6:1).

VIDEO: Třeštíková před vypadnutím ze StarDance: Konec si předpověděla!

Video
Video se připravuje ...

Třeštíková před vypadnutím ze StarDance: Konec si předpověděla! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
53 fotografií