„Všichni se nás ptáte, kde bereme tolik energie a optimismu... To netuším, myslím si, že je to spíš takovej ten optimismus ze zoufalství, protože se máme za čtrnáct dní stěhovat a nemáme hotovej barák, nemáme tady sbaleno, takže je to spíš možná taková křeč,“ odpověděla Andrea Pomeje na častou otázku svých instagramových sledujících s tím, že vše není tak růžové, jak se na první pohled může zdát.

Protože ale Andrea žila několik let s Jiřím, jehož životní styl byl dost divoký a nespoutaný, má tuhý kořínek a s komplikovanou situací si dokáže nakonec vcelku hravě poradit. „Počítala jsem, že se v mém dospělém životě budu stěhovat už popáté. Takže sbalit to tady asi problém nebude, v tom už mám trénink. Dokonce jsem se jednou stěhovala a balila celej byt v devátém měsíci, kdy jsme se měli s Jirkou stěhovat z Korunní ulice do Lahoviček do baráku...,“ prozradila DJka, že v rodinném domě měla žít už před lety s hercem a otcem malé Aničky, nakonec z toho ale z neznámých důvodů sešlo.

„Než jsem šla do porodnice, kompletně jsem všechno sbalila. Z porodnice jsem se měla vracet už do domečku, během toho se bohužel stala nějaká věc, takže jsem se s miminkem vracela mezi krabice a všechno zase vybalovala, ale to mě nestresuje...,“ dodala vnadná černovláska k dávné historce, která zní jako scénář nějaké bizarní komedie. Něco ji ale přece jen trochu trápí a věří, že jí pomůže někdo z téměř 70 tisíc fanoušků, co sledují její profil.

„Co mě stresuje, je, že se budeme stěhovat z Prahy k Poděbradům, což je daleko a chtěli bychom využít služby stěhovací firmy. Nemáte někdo náhodou, prosím, prosím, kontakt na nějaký profesionální stěhováky?“ žádá o pomoc Andrea, která, jak se před časem svěřila, by se nejraději viděla natrvalo v Thajsku, kde by se hravě uživila jako DJka. Ovšem kvůli dceři Aničce zůstává v Čechách a už pomalu balí kufry směrem pryč z hlavního města, aby se stihli vystěhovat dříve, než jim skončí nájemní smlouva v pražském bytě.

VIDEO: Andrea Pomeje po krk v dluzích po Jirkovi (†54)! Už přesáhly milion a nesmí do zahraničí. 

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje po krk v dluzích po Jirkovi (†54)! Už přesáhly milion a nesmí do zahraničí. Markéta Reinischová

Fotogalerie
49 fotografií