Porod a jeho detaily si hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 a novopečená maminka Berenika Kohoutová přísně střeží. Nebyli by to ale příbuzní, kdyby se ve vlně dojetí tu a tam nerozpovídali na konto nového přírůstku v rodině. Stejně tak se dojala i známá spisovatelka a teď už i babička malé Loly Irena Obermannová.

„Tak dobře. Tady je. Mám takovou radost, že jsem to tu nechtěla úplně ventilovat. Křehkost zážitků,“ rozjímala se až poeticky Bereničina maminka. A pak rovnou vybalila, kdy malá Lola přišla na svět. Herečka radostnou novinu oznámila přes instagram v neděli 16. února. To už však bylo miminko na světě celé dva dny.

„Je to naše valentýnská holčička. Konečně budu mít k tomu svátku vztah. Lola je láska a vždycky bude,“ prozradila spisovatelka, že se stala babičkou v den svátku zamilovaných, tedy 14. února. Další shodou okolností je i to, že jen o pouhý den později, tedy 15. února, slavila 29. narozeniny samotná Berenika. Bujarý večírek se sice určitě nekonal, ale důvodů k oslavě rodina měla, a odteď v budoucnu bude mít, kolem Valentýna opravdu dost.

VIDEO: Berenika Kohoutová má nového přítele, ve Varech ale laškovala s jiným!

Video
Video se připravuje ...

Berenika Kohoutová má nového přítele, ve Varech ale laškovala s jiným! Martin Balcar, Jan Jedlička

Fotogalerie
47 fotografií