Chtěla jsem začít o SuperStar, ale vy jste se o Vánocích postarala o větší bombu. Tak jak se cítíte?

Cítím se super, vážně. Mám dojem, že mi těhotenství ani nijak nenarušilo pracovní nasazení, naopak bych řekla, že makám paradoxně ještě víc. Během dne mám totiž spoustu energie, jen večer už tedy většinou padnu do postele úplně hotová. Ale jinak je mi hrozně fajn, užívám si to a na všechno, co přijde, se hrozně těším. Je to naprosto nová etapa života.

Bude z vás na dnešní poměry mladá maminka. Chtěla jste děti tak brzy?

Ano, vždycky jsem to tak chtěla a jsem strašně šťastná, že budu mladá máma. Říkám si, že budu mít aspoň na všechno dost sil, všechno hezky zvládnu… Do budoucna bych určitě chtěla děti alespoň dvě nebo tři.

Takže miminko bylo plánované?

Bylo. (usmívá se)

S partnerem, profesionálním zápasníkem Makhmudem Muradovem (30), jste spolu něco přes rok. Jak jste poznala, že on je ten pravý, že s ním chcete rodinu? I v minulosti jste měla dlouhodobé vztahy…

Nějak se to tak přirozeně vyvinulo… Je to dospělý chlap, hned jsme spolu začali bydlet, což jsem předtím nezažila. Oba jsme si záhy řekli, že bychom spolu chtěli založit rodinu, a prostě si to tak nějak všechno sedlo. Souznění, řekla bych. (směje se) Je nám spolu moc hezky.

Překvapilo mě, že vy jste prý sbalila jeho.

Je to tak, sbalila. (směje se) Napsala jsem mu zprávu na instagramu, ale samozřejmě jsem si předtím udělala poctivou rešerši – koukla jsem se na jeho fotky, přečetla si pár rozhovorů, zjistila jsem si něco o tom, co vlastně dělá… Byl mi moc sympatický, přišel mi jako chlap s velkým srdcem, tak jsem se rozhodla, že ten první krok udělám já. Bylo to poprvé v mém životě, co jsem se k něčemu takovému rozhoupala. Běžně nebývám takhle odvážná a spíš čekám na impulz z druhé strany. Ale tentokrát jsem si řekla, že do toho jdu, a vyplatilo se! 

Co jste mu napsala?