Asi nejen mě celkem překvapilo, když se poprvé objevila informace, že budete jednou ze soutěžících druhé řady reality show Like House na Prima Show. Jaká byla vaše první reakce, když ta nabídka přišla?

Takhle, já Like House nikdy pořádně neviděla, na první řadu koukal můj syn a já zahlídla pokaždé tak maximálně dvě vteřiny. No a pak mi najednou zvoní telefon a volá režisér Pavel Nosek, se kterým jsem spolupracovala už v minulosti na jiných pořadech, jestli bych se nechtěla té druhé série zúčastnit. A moje první reakce? Zeptala jsem se ho, jestli se nezbláznil a jestli ví jistě, komu volá. (směje se)

Evidentně vás ale přesvědčil.

Nastínil mi totiž, že by chtěli celej ten koncept trochu změnit, lehce ho postaršit, namíchat různé věkové kategorie. A ať dorazím aspoň na konkurz. Řekla jsem si, že za to nic nedám, a kývla jsem. Ovšem až poté mi oznámil, že ze všech těch dospělých tam budu nakonec jen já. Asi že jsem jediná vtipná. (směje se) Brala jsem to jako výzvu. Co se týče profesních věcí, radím se vždy jen se dvěma lidmi – s mámou a Pavlem Novotným. Oba mi shodně řekli, že není co řešit. Vystudovala jsem sociální média, Instagram mě v posledních letech živí, ještě za účast dostanu zaplaceno, tak ať jdu.

A co na to váš syn Kryšpín, který na rozdíl od vás Like House sledoval?

Ten skákal nadšením metr vysoko, že bych měla být s těma jeho tiktokerama nebo jak se jim říká. (směje se) Hodně mě v tom rozhodnutí podpořil.

Vy sociální síť TikTok používáte?

Přece jen je zaměřená spíš na mladší ročníky. Takhle… TikTok mám, založila jsem si ho, a dokonce jsem na něj natočila i pár videí. Pak ale přišla moje šestnáctiletá sestra a několik mi jich promazala, že jsou trapný. Zbytek pak ze stejnýho důvodu vymazal můj syn, takže mi tam zbylo jedno, který prošlo. Kryšpín právě dost doufal, že mě s tím ve vile naučí pořádně pracovat. On, stejně jako Kordula, si mě teda už na TikToku zablokovali. (směje se)

Sestra Kordula, která je věkově cílová skupina, byla z vaší účasti v Like House taky nadšená?

Ta se mě zeptala, jestli jsem se už úplně zbláznila. (směje se) Beztak si ale myslím, že to nakonec sledovala a s holkama ve škole řešila.