Divadlo Na Fidlovačce tak bylo svědkem prvního veřejného představení nového páru, který se dal dohromady během natáčení úspěšného primáckého seriálu Dvojka na zabití. Jakub tam dojatě sledoval Sařin výkon na premiéře muzikálu Kouř, zuřivě tleskal a venku pak dal plně najevo své city, když mladou herečku zulíbal.

Po závěrečných ovacích se nenápadně vytratil ven, kde čekal, až jeho láska vyjde ze dveří divadla. Za pár minut se, zavalena kyticemi, pozdravila nejdřív s kamarádkami a poté se už vrhla na Jakuba.

V tu chvíli ale na sebe strhli veškerou pozornost. „Nejspíš kamarádka je začala během líbačky skrývat bundou před okolím,“ popsala vtipnou scénu jedna z návštěvnic muzikálu, jenž vychází z dnes už kultovního Vorlova filmu Kouř (1991). Sara má v muzikálu roli Kotěte, kterou ve filmu vystřihla Lucie Zedníčková.

Okolo půlnoci se pak Jakub sbalil, vzal Sařin kufr a nechal krásku, aby se věnovala kamarádům a rodině. Dceru samozřejmě přišli podpořit i rodiče Antonio se Slobodankou a mladší bratr Teo. Podle očitých svědků, kteří byli na premiéře, si po představení nadšení rodiče se Sarou a Jakubem skvěle popovídali.

Vypadá to zkrátka, že tady je už ruka v rukávě a maminka s tatínkem krásce staršího herce, jenž se před rokem rozvedl s Agátou Hanychovou (36), schválili. Ostatně již dříve Sandeva řekla, že věk v jejich případě nehraje roli.

Arnoštek režisérem

Režisérem muzikálu je Šimon Caban (58), který ve filmu Kouř ztvárnil legendárního Arnoštka, jenž to pořádně rozjíždí se svou diskotékou. Caban je také mimo jiné scénografem filmového festivalu v Karlových Varech a homosexuála Arnoštka by v něm dnes už našel málokdo.

V muzikálu se o tuhle roli dělí Martin Písařík s Vojtou Vodochodským, v dalších hlavních rolích ve dle Sary Sandevy hrají třeba David Kraus, Tomáš Měcháček, Tomáš Matonoha, Jitka Schneiderová či Klára Cibulková.

VIDEO: 7 pádů Honzy Dědka dnes: Prachař prozradí, proč má na hrudníku vytetovaný penis

Video
Video se připravuje ...

7 pádů Honzy Dědka dnes: Prachař prozradí, proč má na hrudníku vytetovaný penis. FTV Prima

Fotogalerie
54 fotografií