Není to ale proto, že by měl drsný bijec, který v kleci sbírá jedno vítězství za druhým (a to i v nejprestižnější UFC), na termín porodu nasmlouvanou nějakou práci. Jak zpěvačka přiznává, má obyčejný strach. „Já se porodu samozřejmě trochu obávám, ale můj přítel se bojí víc než já!” popisuje Bagárová pobaveně v rozhovoru pro páteční Blesk tv MAGAZÍN.

A tak je prý smířená s tím, že s ní partner v hodinu „H“ na sále dost možná nebude. „On má fakt strach. Bude to ale hrozně záležet na tom samotném momentě. Určitě tam bude se mnou, jen nevím, jestli i konkrétně v tu chvíli, kdy bude miminko přicházet na svět. Nechám to na něm,” vysvětluje zpěvačka, která je v šestém měsíci těhotenství. „A možná ho tam nebudu chtít ani já, to se uvidí. Určitě tam se mnou bude mamka, pokud tedy stihne dorazit z Brna,“ dodává.

Mladá maminka

Ačkoliv je kráska z poroty další chystané řady SuperStar (od 16. 2., TV Nova) na dnešní poměry mladá maminka, miminko prý bylo plánované a u jednoho určitě nechce končit. „Vždycky jsem to tak chtěla a jsem strašně šťastná, že budu mladá máma. Říkám si, že budu mít aspoň na všechno dost sil, všechno hezky zvládnu… Do budoucna bych určitě chtěla děti alespoň dvě nebo tři,“ plánuje si Monika.

Zpěvačka se netají ani tím, že zápasníka z rodiny tádžických Uzbeků sbalila ona. Poslala mu zprávu přes instagram. „Měl za sebou zrovna nějaký vyhraný zápas, tak jsem mu napsala, že gratuluju. No a on odepsal – máte krásný úsměv! A pak už se to prostě nějak vyvinulo...“ prozradila Monika. A to stejně raketově v jejich vztahu jako v „Machově“ bojovnické kariéře.

Celý rozhovor s Monikou Bagárovou najdete v pátečním Blesk tv MAGAZÍNU.

VIDEO: Těhotná Bagárová: Promluvila o komplikacích v těhotenství!

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Těhotná Bagárová: Promluvila o komplikacích v těhotenství! Pavlína Horáková

Fotogalerie
55 fotografií