Zpěvák neměl o zábavu nouzi, protože hned co překročil práh luxusní asijské restaurace, kde se konal křest titulní strany pánského časopisu Playboy, na níž je svůdná Dominika Myslivcová (25), se mu kolem krku vrhla pornoherečka. Sexy tmavovláska v upnutém oblečku ho obdarovala sladkým polibkem na tvář a koketně se na něj usmívala.

Když neuspěla u Mišíka, skočila Lady Dee doslova do náruče americkému herci Paulu Louisovi Harrellovi. Ten momentálně pobývá v Česku kvůli filmu Daria.

Na neštěstí pro krásku měl Mišík oči úplně pro jinou. Ke konci večera dorazila totiž na akci roztomilá blondýnka, jež se očividně s Adamem znala. Právě s ní pak opustil večírek a zmizeli společně v tmavé noci. Ovšem jestli se jednalo o novou přítelkyni, zpěvák nepotvrdil, ale ani nevyvrátil. Jistá chemie mezi nimi byla však jasně viditelná.

Ve vyzývavém oblečku dorazila i Kateřina Kaira Hrachovcová (45) avšak větší senzací byl její doprovod, který jako by z oka vypadl herci Jasonovi Mamoa (40), ztvárňujícího Aquamana. Ve skutečnosti to byl hokejový brankář Marek Peksa (30). Ten se již v minulosti objevil po boku Lucie Vondráčkové (39).

VIDEO: Zbavila se prasete! Růžová blondýna Myslivcová přiznala milence

Video
Video se připravuje ...

Zbavila se prasete! Růžová blondýna Myslivcová přiznala milence Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
34 fotografií