Herečka Shannen Dohertyová v úterý v pořadu Good Morning America oznámila vskutku smutnou zprávu o svém zdravotním stavu - trpí 4. stupněm rakoviny! Tedy jde o stadium, kdy už se v těle vytvořily zhoubné metastáze.

Představitelka krásné a sebevědomé Prue ze seriálu Čarodějky přitom už s nemocí dvakrát bojovala - v březnu 2015 jí byla diagnostikována rakovina prsu, kterou porazila. Bohužel se choroba před rokem již podruhé vrátila, tedy krátce předtím, než z tohoto světa navždy odešel její milovaný přítel a Dylan z Beverly Hills - Luke Perry. Ten loni v březnu totiž podlehl mrtvici. 

VIDEO: Shannen Doherty. Jak skončila Brenda z Beverly Hills?

Herečka si svůj kříž tak nesla spíš jen v sobě a raději si vše až dosud nechávala pro sebe. „Jsem zlomená, vyděšená. Nemyslím si, že už jsem se s tím vyrovnala. Je to v mnoha směrech poměrně hořká pilulka,“ prozradila Shannen s tím, že někdy si i říká, proč zrovna ona. „Ale pak si zase říkám: 'No, proč ne já? Kdo jiný než já si tohle zaslouží? Nikdo z nás si to nezaslouží!“

Ačkoliv veřejnosti vše dokázala prozradit až nyní, některým blízkým se samozřejmě svěřila již dřív. Dokonce i kolegovi z oblíbeného seriálu Beverly Hills 90210. Brian Austin Green (46) jí prý byl oporou i při natáčení nedávného pokračování. „Měla jsem chvíle velké úzkosti, kdy jsem si říkala, že to opravdu nezvládnu. A Brian byl tím, kdo ze skupiny lidí, co o tom docela brzo věděli.“

„Před natáčením mi vždycky zavolal a řekl: 'Poslyš, ty víš, cokoliv se bude dít, kryju ti záda,'" povyprávěla v pořadu Good Morning America Dohertyová alias Brenda s tím, že Brian neboli seriálový David ji vždy povzbuzoval i pohledem a opravdu moc jí pomohl.

VIDEO: Shannen Dohertyová už dříve mluvila o průběhu nemoci

Video
Video se připravuje ...

Shannen Doherty mluví o své nemoci Youtube.com

Fotogalerie
79 fotografií