Jistá Moničina fanynka chtěla své oblíbenkyni originálně popřát k radostné události a na svém profilu na instagramu tak sdílela několik fotografií Bagárové s jejím partnerem, Makhmudem Muradovem (29). Zveřejnila ale také video, z něhož řadě lidí pomalu vstávaly vlasy hrůzou. Přece jen Makhmud coby mistr bojových umění a zápasník UFC na záběrech totiž učí základům sportu i svou vyvolenou.

To zní sice hezky, ale ve výsledku to vypadá tak, že vykopává nohou tak vysoko, že by to pro Moniku, stojící opodál, mohlo být nebezpečné. Následně si navíc to samé zkouší i ona, a jelikož to nemá natrénované, její tělo se během výkopu celé přetočí. Poprvé se jí podaří získat stabilitu zpět, podruhé však uklouzne o podložku na cvičení a upadne, přičemž se ošklivě potluče. Chvíli zůstává ležet na zemi a drží se za břicho a za bok. Takový pád by přitom v těhotenství mohl dopadnout dost zle!

Není divu, že někteří fanoušci byli po zhlédnutí videa v šoku a hned se zajímali, jestli se půvabné hvězdě SuperStar (před lety soutěžící, teď již porotkyně) něco nestalo a hlavně, jestli je v pořádku i její nenarozené miminko. Naštěstí se nakonec ukázalo, že záběry jsou již staršího data a sama Bagárová je vyvěsila na sociální síť v lednu 2019. V té době rozhodně těhotná nebyla, a tak není důvod se plašit. „Video je staré už skoro rok, určitě bych nic podobného v těhotenství nenacvičovala,“ potvrdila ostatně i pro Blesk.cz Monika, která tak jistě další lekce bojových umění mimimálně do porodu vynechá.

„Budu MÁMA!“ odhalila již o letošních svátcích na instagramu a ukázala snímek z ultrazvuku. V kolikátém je měsíci, to nedoplnila. A neprozradila to ani nyní. „Detaily mého těhotenství si zatím necháváme pro sebe. Přijde čas, kdy je ráda prostřednictvím svého instagramu svým fanouškům oznámím,“ dodala pro Blesk Bagárová. Ta je ovšem podle téměř neznatelného bříška zřejmě teprve na začátku těhotenství. Tak nezbývá než doufat, že ji bude provázet štěstí a zpěvačka si na sebe bude dávat pozor.

VIDEO: Monika Bagárová o rakovině: Máme ji v rodině! Musím na vyšetření

Video
Video se připravuje ...

Monika Bagárová o rakovině: Máme ji v rodině! Musím na vyšetření. Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
49 fotografií