V neděli na sociální síti zpěvačka jasně varovala své fanoušky: „Dávejte pozor na své děti. Dnes ráno v Brně se k mému bratrancovi vloupala žena, vzala malýho z postýlka a chtěla s ním utéct!“ promluvila o vloupání na instastories s tím, že nakonec vše naštěstí dobře dopadlo.

„Kdyby se bratranec neprobudil, už by ho pravděpodobně nikdy neviděli. Podle policistů se jedná o lidi, kteří obchodují s dětmi. Buďte opatrní!“ doplnila Bagárová, která byla velmi otřesená. „Je šílené, co se na světě děje. Ta paní je ve vazbě a malinkej je v pořádku,“ prozradila dokonce pro web eXtra.cz.

Jenže podle všeho Monika přeháněla, nebo neměla k dispozici veškeré informace, jelikož o stejném případu z brněnských Zábrdovic už Blesk.cz v pondělí psal a stejně tak i jiné zpravodajské servery. Ovšem tvrzení Bagárové vůbec nesouhlasí s tím, co uvedla policie. „Cizinka z východní Evropy přehnala popíjení alkoholu a ztratila orientaci v čase i prostoru. Vstoupila přitom do úplně cizího bytu,“ vysvětlil pro Blesk.cz David Chaloupka.

Údajná únoskyně dětí byla tak ve skutečnosti pouze zmatená žena s 1,3 promile alkoholu v krvi, která měla dojem, že je ve svém bytě a drží své miminko. „Vůbec nepoznala, že dítě, které drží, není její,“ potvrdil kuriózní situaci mluvčí. 

Místo ve vazbě tak skončila na záchytce. „Po vystřízlivění policistům přiznala, že s pitím nemá mnoho zkušeností. Za své chování se omlouvala a slibovala, že už se alkoholu nikdy nedotkne,“ dodal Chaloupka. Žena tak byla propuštěna a naštěstí se nikomu nic nestalo. 

VIDEO: Monika Bagárová o rakovině: Máme ji v rodině! Musím na vyšetření

Video
Video se připravuje ...

Monika Bagárová o rakovině: Máme jí v rodině! Musím na vyšetření Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
49 fotografií