Monika Bagárová se před rokem dala dohromady s na pohled děsivě působícím bojovníkem Muradovem. Jak sama ale tvrdí, ve skutečnosti je Machmud velmi hodný člověk a rodinný typ. A tak si umí velmi dobře představit, že právě s ním založí v blízkých letech vytouženou rodinu.

„Mně se na něm líbí, že je to chlap. Je to mužskej. A když už jsem ho poznala, tak se mi líbilo, že chce rodinu, že má rád děti. Pak jsem zpozorovala, že si s dětmi opravdu rozumí. To pro mě bylo jasné. Kdyby chlap vyzařoval, že děti rád nemá, vůbec bych s ním nebyla...,“ řekla rozhodně Bagárová v pořadu Extra Host.

Sama Monika má vztah k dětem velmi kladný. Ostatně vystudovala střední pedagogickou školu. Netají se však tím, že na vysokou by nechtěla a je ráda, že se díky SuperStar, jehož finálových kol se účastnila před deseti lety, se může naplno věnovat zpěvu. Co by ale dělala, kdyby jí třeba režim, jako tomu bylo v dobách před sametovou revolucí, zakázal zpívat a vystupovat? Čím by se tahle kráska v ústraní živila? Na to se jí zeptala moderátorka Eva Decastelo (41).

„Asi bych si otevřela školku, udělala bych to nějak hezký a zajímavý pro ty děti. Nebo bych začala v něčem podnikat. Možná bych si otevřela jazzovou kavárnu nebo nějakou restauraci. Ale bylo by to pro mě teda těžký, neumím si to moc představit,“ práskla na sebe v pořadu eXtra.cz Monika. Otázkou zůstává, co by dělala, kdyby nemohla stejně jako za socialismu ani podnikat. Tahle doba je ale dávno pryč, a proto mohla Česká i Slovenská republika v neděli 17. listopadu oslavit jubilejních třicet let ode Dne boje za svobodu a demokracii.

VIDEO: Monika Bagárová: Na fotkách vypadá skvěle, ale na mole je nemehlo! 

Video
Video se připravuje ...

Monika Bagárová: Na fotkách vypadá skvěle, ale na mole je nemehlo! Jana Marvanová

Fotogalerie
46 fotografií