V nadcházejícím ročníku SuperStar bude hodně nového. Například o jednoho porotce víc, než bylo obvyklé! „Každý ročník SuperStar se snažíme něčím ozvláštnit a přijít s novinkami, které budou pro diváky atraktivní. Tentokrát budeme mít vůbec poprvé v historii SuperStar v porotě pět členů a myslím, že se nám podařilo sestavit mimořádně zajímavou partu, která zaujme všechny divácké kategorie,“ říká režisér a kreativní producent SuperStar Pepe Majeský. A kdo bude ve zmíněné pětičlenné porotě?

„Nabídka ve mně vyvolala smíšené pocity. Překvapila mě, potěšila i vystrašila pocitem zodpovědnosti,“ svěřila se Blesku Monika Bagárová (25), která sama v roce 2009 byla finalistkou SuperStar a nyní po více než deseti letech usedne do poroty.

Ve čtvrtek večer však TV Nova odhalila všechny porotce, kteří se budou podílet na výběru nové české a slovenské SuperStar. V roli porotce se v soutěži poprvé objeví Leoš Mareš (43), který byl několik let součástí SuperStar jako moderátor. „Je mi ctí, že budu součástí týmu v novém ročníku SuperStar. To, že to budu v roli porotce, je i pro mě překvapením. Nikdy jsem si nemyslel, že bych takovou nabídku mohl dostat, ale strašně se na novou roli těším,“ řekl pro TV Nova natěšený Leoš.

Úplnou premiéru v SuperStar bude mít bývalá hvězda Ulice a současná primáckého seriálu Modrý kód Patricie Pagáčová (Solaříková) (30). Sama si však uvědomuje, že v hudební branži nemá zkušenosti, a tak nemůže objektivně hodnotit pěvecké výkony soutěžících. „Musím říct, že na roli porotkyně SuperStar se velmi těším, ale zároveň jsem i dost nervózní! Vnímám to jako velkou zodpovědnost, o to víc, že nejsem zpěvačka. Účinkující budu hodnotit z té lidské stránky a laického pohledu. Tak snad diváky nezklamu!“

Dalším velkým nováčkem a zástupcem slovenské části poroty bude uznávaný umělec a multitalentovaný hudebník Marián Čekovský (42). „Jsem šťastný, že mě do SuperStar oslovili a já budu mít možnost se svými hudebními zkušenostmi přispět k tomu, že najdeme novou, opravdovou SuperStar, se kterou bude radost spolupracovat. Mezi mladými lidmi budu hledat zejména takové, kteří jsou progresivní, originální, nesnaží se jen někoho kopírovat a do toho, co dělají, dávají všechny svoje emoce.“ Marián se na hudební scéně pohybuje více jak dvacet let a do povědomí se dostal spolupracemi s umělci jako Richard Müller nebo IMT Smile, ale i svými sólovými projekty.

A posledním dílkem v porotcovské skládačce je i její dlouholetá stálice a pověstný „kat“ Pavol Habera, který se může pyšnit patnáctiletým účinkováním v této soutěži. „SuperStar je matkou všech talentových soutěží a já jsem rád, že jsem od prvního ročníku její součástí. Rád objevuji nové lidi, kteří něco umí, ale i ty méně talentované, se kterými je legrace. Očekává se ode mě, že každému vždy na rovinu řeknu, co si myslím a s tím opravdu problém nemám. Doufám, že si to opět všichni opravdu užijeme a najdeme šikovné soutěžící, kterým otevřeme ty zamčené dveře. Za ty roky vidím kolem sebe hodně nových, dnes už kolegů, kterým jsme pomohli. A to je dobře!“ neskrývá nadšení slovenský zpěvák.

SuperStar 2020 odstartuje na obrazovkách Novy a Markízy už na jaře. A na vítěze čeká nejenom slibná kariéra, ale také peněžitá odměna v hodnotě krásných 2 000 000 korun!

VIDEO: Monika Bagárová: Na fotkách vypadá skvěle, ale na mole je nemehlo! 

Video
Video se připravuje ...

Monika Bagárová: Na fotkách vypadá skvěle, ale na mole je nemehlo! Jana Marvanová

Fotogalerie
37 fotografií