Slovenská kráska sice koncem letošního roku oslaví 48. narozeniny, málokdo by jí však tento věk skutečně hádal. Postavičkou bez gramu tuku a pevnou jako skála je zpěvačka už léta proslulá a s přibývajícími léty se na tom stále nic nemění. Kde si však fanoušci všimli, že často dokáže tak trochu „šidit“ realitu, je na její tváři, jež působí na mnohých fotkách jako z porcelánu a bez jediné vrásečky.

„Vím, že mi občas pod fotky z časopisů píšete, že to s tou retuší přeháním. Za A: retuší proběhne KAŽDÁ titulka, nejen ta moje, je to pravidlo, ustálený zvyk, společenský úzus v mediálním světě, ať se to někomu líbí, nebo ne. A já, my, kteří se na titulkách objevujeme, máme se způsobem, jak moc, co přesně, s výběrem fotek a jejich následnou retuší pramálo společného. Je to v prvé řadě volba redakce a v neposlední řadě v moci fotografa,“ vysvětlila kritikům na instagramu Dara Rolins, že finální podoba profesionálních fotografií není v její moci, a tak sama vidí, že ve skutečnosti kolikrát vypadá jinak než na dané fotce.

VIDEO: Dara Rolins: Šaty, ve kterých jsem poprvé zpívala s Gottem, má maminka v mauzoleu

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Šaty, ve kterých jsem poprvé zpívala s Gottem, má maminka v mauzoleu Adam Balažovič/BPŽ

„Vím a chápu, občas si i já připadám příliš dokonalá. Myslím na některých fotkách. A ani omylem nejsem. Důvěrně znám všechny své přednosti i chyby. O správném úhlu, kouzlu světla a okamžiku ani nemluvím... Ani mě nebaví dívat se na přeretušované, přefiltrované krásky, které potom s realitou nemají nic společného,“ kaje se zpěvačka, která se na sociálních sítích ráda vystavuje a nese tak ovoce za poctivé roky drillu plného cvičení a zdravé odlehčené stravy.

Teď se ale v souvislosti se svými slovy rozhodla zveřejnit i fotografie, které žádnou retuší ani filtry očividně neprošly. A je třeba podotknout, že přirozenou Daru, se známkami prvního stárnutí ve tváři, fanoušci dokázali skutečně ocenit. „Takhle vypadá bytost, která je nádherná i uvnitř,“ zní nadpozemská chvála jednoho ze sledujících. „Paní Rolins, vypadáte skvěle a hotovo,“ složil zpěvačce poklonu další fanoušek. „Jsi naprosto nádherná, tyhle fotky jsou top, jsi to prostě ty,“ rozplýval se další a zdaleka nebyl sám, kdo ocenil Dařinu přirozenou krásu.

VIDEO: Dara Rolins a její potěšení: Randím o sto šest! Muži o mně sní

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins a její potěšení: Randím o sto šest! Muži o mně sní Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
68 fotografií