Dlouhých dvacet let žil zpěvák a kytarista kapely Wohnout Honza Homola na hromádce spolu se svojí partnerkou Johanou Tůmovou (40), s níž má dvě děti – dceru Rozárku (10) a syna Mikuláše (3). Jak ale sám v reportáži Top Staru na Primě přiznal, v karanténě udělal něco, co by ho jinak ani nenapadlo... Oženil se!

„Všechno to vzniklo s jedním pohledem na zahradu, protože byla tak krásně rozkvetlá, že jsme si řekli, že by bylo pěkný se vzít. Bohužel to moc neuděláš v tomhle stavu, takže tam vlastně nikdo nebyl,“ popsal Homola neuvěřitelný příběh, jak ho s partnerkou po tolika letech společného soužití napadlo v karanténě, která svatbám zrovna nepřeje, uspořádat tu svoji. Úplně bez lidí se ale radostná událost nekonala, rodina přišla původně na úplně jinou oslavu, jak sdělil Top Staru Honzův brácha, člen Wohnoutů a v neposlední řadě expartner Dary Rolins (47) Matěj Homola (46).

„Přišel jsem k bráchovi Honzovi na zahradu, kde se měly slavit obyčejný narozeniny jeho přítelkyně a tam jsem vlastně dostal do ruky svatební oznámení, že teď si brácha bere svoji přítelkyni. Když jsem se tak rozhlídl okolo, tak tam vlastně bylo pár příbuzných, většina z nich měla montérky, protože akorát vyšli ze zahrady, nikdo nevěděl, že jde na svatbu. My jsme taková neformální rodina. Jedinej náš táta, kterej má namodro obarvený vousy a nažluto obarvenou hlavu, byl v kvádru, což nám bylo divný,“ popsal Matěj, jak taková improvizovaná tajná svatba vypadala.

A co k tomu dodal sám čerstvý ženáč? „Pojali jsme to úplně punkově, včetně prstýnků, který jsem vyrobil den předtím z drátu. Nebylo vůbec nic, udělali jsme svatbu fakt jen z toho, co jsme měli doma,“ tvrdí hudebník a jeho bratr Matěj dodal, že by sám takovou svatbu bral. Obecně je ale vůči ženění dost skeptický. „Mě tohle asi nikdy nepotká, si myslím. Já jsem měl ze svatby už od dětství strašnej strach... ten stres, hromada lidí, jak brečí... Svatba je vlastně něco jako pohřeb,“ zhodnotil nemilosrdně úvodní vstup do svazku manželského starší bratr Honzy Homoly, který se tak oficiálně přiženil do rodiny prvorepublikové hvězdy stříbrného plátna Nataši Gollové (†76). Johana Tůmová je totiž praneteří slavné herečky.

VIDEO: Wohnoutům ukradli Anděla! Homola: Byl určen pro charitu, vraťte ho!

Video
Video se připravuje ...

Wohnoutům ukradli Anděla! Homola: Byl určen pro charitu, vraťte ho! FTV Prima

Fotogalerie
36 fotografií