„Má to svoje kouzlo. Děláme věci, které jsme spolu předtím nedělaly, jsme spolu víc, víc si povídáme, čas se zpomalil, koukáme na Harryho Pottera, na všechny díly už poněkolikáté,“ směje se v rozhovoru pro TopStar Dara Rolins, která stejně jako mnozí využívá volné chvíle pro to, aby se věnovala hlavně dceři Lauře (12). Jak ale přiznala, neblahý vliv to má pro její tělo, které na čas ztratilo svoji perfektní kondici.

„Moje tělo se na chvíli úplně totálně rozpadlo, protože asi mělo pocit, že teď může odpočívat, takže - opar, ječný zrno, teď aktuálně mám rýmu,...“ začala jmenovat zpěvačka řadu zdravotních nepříjemností, které ji v karanténě postihly.

„Ale v zásadě jsme zdravé, v tom nejzákladnějším slova smyslu. Tím pádem si myslím, že není na místě si stěžovat,“ dodala Rolins s tím, že se jinak mají v její rodinné vile, ve které dřív bydlela společně s expartnerem Patrikem Vrbovským alias raperem Rytmusem (43), dobře, protože mimo jiné mají hned "za zády" i les, kam spolu s dcerou chodí pravidelně na procházky. Exotické Bali, kam obě každoročně na několik týdnů jezdí, to sice není, ale jak se říká: „Všude dobře, doma nejlíp!“

VIDEO: Dara Rolins: Rozchod s Rytmusem mě mrzí, musím to ustát.

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Rozchod s Rytmusem mě mrzí, musím to ustát. Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

Fotogalerie
72 fotografií