Přestože není tolik vidět, neztratila se. Věnuje se rodině, o práci nemá – alespoň před koronavirovou krizí – nouzi a pořádá četná vystoupení. Kromě toho na sobě pořádně zamakala, aby posledním haterům, kteří ji stále mají za »tu robustnější holku«, naprosto vytřela zrak. A podařilo se.

Na instagramu Bětka zveřejnila fotografie svého nového looku. Vypadá sebejistě a šťastně a poporodní váha je tatam, tyto změny však jako by přešla a spíše se soustředila na zvládnutí současné situace. „Teď máme všichni víc prostoru na sebe a rodinu. To přináší pozitivní i negativní momenty, samozřejmě. Ponorková nemoc občas zavládne i u nás,“ napsala k fotce.

Doporučuji především sport a čistou hlavu. To mně osobně pomáhá udržet pozitivní mysl a klid v duši. Což je ‚dnes‘ o trochu zapeklitější úloha než kdy předtím,“ dodala. Každopádně fanoušci byli z její proměny u vytržení, někteří ani nevěřili, že se jedná o tutéž holku ze SuperStar.

Přestože je Kolečkářová v branži od roku 2011, kdy po soutěži vydala debutové album s názvem To cítím, pravou slávu zaznamenala až v roce 2016 písní Proud mezi námi, kterou nazpívala se skupinou Reflexy.

VIDEO: SuperStar Super výběr: Poradí si Marcel Bendig bez svého bratra?

Video
Video se připravuje ...

SuperStar Super výběr: Poradí si Marcel Bendig bez svého bratra? TV Nova

Fotogalerie
27 fotografií