Paula Walkera si mnozí budou už navždy pamatovat coby mladého policistu Briana ze série filmů Rychle a zběsile. Pro Meadow Walkerovou to ale byl milovaný tatínek. A jelikož byla Meadow jedináčkem, investoval do ní herec veškerou svou rodičovskou lásku a péči. Když pak o něj Meadow jen pár dní po svých patnáctých narozeninách přišla, byl to pro ni šok. A také ztráta, se kterou se dodnes jen těžce vyrovnává.

I proto Meadow čas od času zveřejní nějakou vzpomínku pro fanoušky dodnes milovaného hereckého táty. Udělala to i teď, kdy světu ukázala Paula Walkera, jak ho znala jen ona. Na patnáctivteřinovém videu je vidět, jak Meadow Paula ještě jako malá holka zaskočí v hereckém karavanu. Ten se lekne, až překvapením vykřikne. Když mu dojde, že je to jeho dcera, začne se smát a po dosednutí na postel pronese: „Právě jsi mě neuvěřitelně vystrašila.“

„Všechno nejlepší k narozeninám,“ přeje herci rozesmátým hlasem Meadow. Přáním viditelně potěšený Paul Walker pak svou dceru obejme a svalí na postel. „Nikdy bych si nemyslela, že tohle zveřejním. Ale přijde mi to správné,“ svěřila hercova dcera důvod, proč se nakonec rozhodla o video se světem podělit. Paul Walker zemřel v listopadu 2013 během automobilové nehody, jejímž se stal účastníkem na sedadle spolujezdce. Vášeň pro nadupaná a rychlá auta se herci nakonec bohužel stala osudnou.

Fotogalerie
41 fotografií