Přestože internetem kolovaly nepodložené fámy, že se z Meghanstane další superhrdinka Marvel univerza, kousíček pravdy na nich přeci jen bylo – ex vévodkyně ze Sussexu opravdu touží vrátit se do filmu. Během koronavirové krize sice nikdo ve Spojených státech nic netočí, kolečka Hollywoodu však jedou dál a projekty nadále vznikají na papíře. Podle některých zdrojů by si Tom Cruise s radostí střihl nějaký počin právě s Meghan. A ta by ho chtěla ještě okořenit osobou, která jí je srdci nejblíž –Angelinou Jolieovou.

„Není tajemstvím, že Meghan aspirovala na úroveň Angeliny a byla jí unešená, stejně jako v případě princezny Diany,“ prozradil serveru New Idea zdroj z Meghaniných kruhů a dodává, že pro vévodkyni byla Angelina vzorem i co se mateřství a starosti o planetu týče. Doufá, že by Jolie mohla být její mentorkou, která ji vyzdvihne do hvězdných a environmentálních výšin.

„Meghan ctí Angelinu a obdivuje vše, čeho dosáhla, na osobní i profesní úrovni,“ doplňuje zdroj. S Angelinou se setkala jen párkrát a teď víc než kdy jindy potřebuje, aby s ní navázala blízké přátelství. Zdroj se domnívá, že Markleová je přesně to, co Jolie hledá – kamarádku, o kterou se dá opřít, zkušenou herečku a stejně smýšlející environmentalistku. A Angelina je zase ta, která pomůže Meghan překlenout propast, jež se vytvořila tříletou přestávkou v rouchu Alžbětině.

V předchozích týdnech se vyrojily spekulace, že Tom Cruise, velký anglofil a milovník královské rodiny, má zájem natočit s vévodkyní nějaký trhák. Meghan se novým nabídkám vůbec nebrání, a to ani v případě, že přichází od zarytého stoupence scientologie. V případě, že by spolu něco vymysleli, snažila by se do projektu zahrnout i Angelinu. V budoucnu se tak možná staneme svědky společného filmu tří aktuálně nejkontroverznějších osob v Hollywoodu.

VIDEO: Noční můra Karla Gotta opět vyplouvá. Zakročí Ivana? A hořké loučení Harry a Meghan

Video
Video se připravuje ...

Noční můra Karla Gotta opět vyplouvá. Zakročí Ivana? A hořké loučení Harry a Meghan 

Fotogalerie
104 fotografií