Dlouhá léta žil Peter Nagy ve velkoměstě, ale na stará kolena se rozhodl pro větší klid a blízkost přírodě, a zvolil tak okresní město v Bratislavském kraji na Slovensku. Tam má také víc možností venčit svou fenku Foxy, kterou si pořídil z útulku. Do domu se zahradou se po třech letech práce konečně nastěhoval, ale ve zkrášlování neustává ani nyní. 

Zařízení pojal v provensálském stylu, převládá starožitný nábytek, který si sám ve své dílně zrenovoval a dal mu patinu. Nechybí ani ratanová sedačka s velkými polštáři, také křesla, bílé skříně nebo komody. Vše má nádech patiny. 

VIDEO: Další smrt v hudební branži – zemřel člen Nagyho kapely! A pozadí rozvodu Vondráčkové s Plekancem

Video
Video se připravuje ...

Další smrt v hudební branži – zemřel člen Nagyho kapely! A pozadí rozvodu Vondráčkové s Plekancem Petr Macek, Lukáš Červený

Kuchyň vypadá jako z francouzského filmu – bytelné police na nádobí, bedýnky, různé kameninové nádoby a proutěné košíky. Ty ostatně Nagy často využívá, aby do nich mohl naskládat ovoce či květiny z vlastní zahrádky. 

Ta skutečně bere dech, protože je osázená stromy, pnoucími květy a nechybí tu ani staré piano. Večery tu zpěvák může trávit i grilováním dobrého masa.

Až se ochladí, útočiště najde opět uvnitř a může si navíc zatopit i v krásných tmavých kamnech s prosklenými dvířky, aby se člověk mohl pokochat rudými plameny. 

VIDEO: Fotoarchiv celebrit: Najdeme tam lechtivé snímky?

Video
Video se připravuje ...

Fotoarchiv celebrit: Najdeme tam lechtivé snímky? Michaela Nováková

V obýváku si pak může pohovět na prostorné bílé sedačce s modrými polštářky, kde se dá dobře také skládat hudba. Interiér, kde narazíte i na čistě cihlovou zeď s nepřekrytou barvou, pak doplnil zelení ve velkých květináčích. V rozích jsou lucerny nebo stojací lampy se schválně omšelým povrchem.

Peter se také na sociální síti často chlubí tím, jak si domov neustále zkrášluje vlastní rukou - tu postaví vázu s květinami, jinde dokonce využije staré boty a hodí do nich trochu zeleného na ozdobu. Skutečně neotřelé se ale jeho fanoušky baví. „Diagnóza - romantik,“ směje se tomu umělec.

Fotogalerie
62 fotografií