Nestárnoucí herečka s oslnivým úsměvem Julia Roberts (53) patří mezi nejlépe placené hollywoodské hvězdy. A také oceňované – je držitelkou čtyř Oscarů a mnoha Zlatých globů. Její zatím poslední velkou rolí byla Heidi v úspěšném seriálovém thrilleru Homecoming.

Do San Franciska se Julia přestěhovala z Malibu, které je oblíbeným sídlem celebrit. V novém domě se zabydluje se svým manželem kameramanem Danielem Moderem a jejich třemi dětmi. Vejít se do stoletého moderně zrekonstruovaného sídla nebudou mít problém. V domě je totiž pět ložnic a pět koupelen.

Jeho obytná plocha činí 580 m2 a z horních pater se může rodina kochat nádhernými výhledy na Golden Gate Bridge. Herečka má ráda luxusní materiály jako jsou mramor a samet. V domě převládá bílá barva, najdete tu citlivě zrestaurovaný historický nábytek i moderní kousky, nechybí měkké koberce a samozřejmostí je klasický krb v jídelně.

Zajímá vás, jakou ložnici si vybrala Juliina čtrnáctiletá dcera Hazel, v jaké kuchyni herečka vaří či dokonce v jaké posteli spí? To vše najdete v dubnovém čísle Blesku Bydlení, které je od 18. března na novinových stáncích. Nebo si ho můžete koupit v našem iKiosku.

Fotogalerie
3 fotografie

Titulní strana dubnového vydání magazínu Blesk Bydlení
Autor: archiv Blesk Bydlení