Tentokrát si jako platformu nezvolila svůj oblíbený Twitter, na němž vévodkyni poslední dva roky nelítostně pražila, ale rozhlasovou stanici talkRADIO. Moderátor Dan Wootton byl velmi zvědavý, co si rozhořčená sestra vévodkyně myslí o nenadálé situaci kolem koronaviru a odstěhování Meghan do Los Angeles.

„Jenom pomyšlení na to, že v těchto strašlivých časech opustila obě rodiny a nestojí jí ani za telefonát, je šokující. Když vezmu v potaz, že si [Thomas Markle] prošel dvěma infarkty a Meghan mu ani nezavolala, nenapadá mě nic jiného, než že je to pro ni už status quo,“ rozčílila se Samantha. Do úst si tentokrát vzala i prince Harryho a o obou řekla, že jsou hrozně krutí ke svým rodinám.

 „Myslím si, že opustit v této době nejen královskou rodinu, ale britský národ, je… hrozně kruté. Nemůžu to říct jinak.“ Samantha dodala, že si na rozhodnutí nemohli vybrat horší chvíli. Neexistuje však důkaz, že by vévodové ze Sussexu zpřetrhali kontakt s Buckinghamským palácem. Podle některých zdrojů je Harry v neustálém kontaktu se svou babičkou a královnou Alžbětou II. (93) a také s již už vyléčeným Charlesem (71).

V uplynulém měsíci svou sestru zkritizovala i kvůli nepatřičnému oznámení o spolupráci s Disney na novém filmu o slonech. Podle Samanthy to rovněž přišlo v tu nejnevhodnější chvíli a raději se měla zajímat o miliony strádajících lidí a svého otce než o byznys a PR.

VIDEO:  Žilková bude opět babičkou. Smolíkovi zemřel bubeník. A Meghan mění příjmení

Video
Video se připravuje ...

Žilková bude opět babičkou. Smolíkovi zemřel bubeník. A Meghan mění příjmení Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
120 fotografií