Byla sobota 30. listopadu přesně šest let zpět, když miláček všech fandů filmů Rychle a zběsile (v originále Fast and Furious) Paul Walker tragicky zemřel při autonehodě ve svém Porsche. Podle oficiální zprávy herec ve vysoké rychlosti společně s kamarádem Rogerem Rodasem narazil do stromu, načež na místě zemřel na následky traumatických zranění a požáru. Rodas zraněním podlehl ještě předtím, než auto začalo hořet.

Walker za sebou nechal tehdy čtrnáctiletou dceru Meadow, rodiče, několik sourozenců a o sedmnáct let mladší přítelkyni Jasmine Pilchardovou-Gosnellovou. Ti společně nedlouho po jeho tragickém skonu založili charitativní Nadaci Paula Walkera, která má za úkol záchranu oceánů tím, že studentům a výzkumníkům poskytuje granty a stipendia na jejich nadějné projekty.

A shodou okolností v blízké době nadaci rodiny Paula Walkera čeká velká akce. Budou se totiž dražit hercova auta. A že je z čeho těžit! Do aukce, již pořádá Barret-Jacksonův dům, se podle informací CNN ve dnech 11. ledna až 19. ledna 2020 dostane celkem 21 aut a motorek, což je jen část luxusní sbírky zesnulého herce. Vlastnil například sedm BMW M3, ale i skromnější kousky, mezi něž se řadí Ford Bronco či Toyota Tundra. Pokud tedy máte v kapse pár přebytečných milionů, můžete takové vozítko brzy mít ve své garáži i vy.

VIDEO: Zemřel rychle, žil zběsile: Připomeňte si Paula Walkera

Video
Video se připravuje ...

Zemřel rychle, žil zběsile: Připomeňte si Paula Walkera youtube.com

Fotogalerie
25 fotografií