Byl mladý, krásný, nadějný, talentovaný… a přece jeho život náhle vyhasl. Podle informací, které na sociální sítě umístila jeho zastupující společnost, herec a model Godfrey Gao nečekaně zemřel během reality show, která se v zahraničí vysílá pod názvem Chase Me. Jejím smyslem je testovat své účastníky nejrůznějšími sportovními disciplínami a není tajemstvím, že si mnozí soutěžící musí sáhnout až na úplné dno svých fyzických i psychických sil.

To se patrně stalo osudným i představiteli nejvyššího brooklynského čaroděje Magnuse Banea ve fantasy thrilleru Mortal Instruments. Godfrey Gao prý zkolaboval při běhu – a přestože okamžitě přivolaní záchranáři bojovali o jeho život dlouhé tři hodiny, nepodařilo se jim ho už zachránit.

Situace je o to tragičtější, že si Gao nikdy předtím nestěžoval na žádné zdravotní problémy, a (alespoň podle jeho sociálních sítí) dokonce pravidelně navštěvoval posilovnu, kde si piloval kondičku. Skon pohledného muže, jenž se v roce 2011 stal prvním Asiatem, který kdy byl tváří světoznámé značky Louise Vuittona, tak přišel jako blesk z čistého nebe…

Ze smrti hereckého kolegy je zcela zničený i představitel titulní mužské role z Mortal Instruments, tedy Jamie Campbell Bower (31). Ten na svém instagramu sdílel několik jejich společných snímků, z nichž je patrné, že oba mladí muži k sobě měli velice blízko, s popiskem „náš přítel. Mám zlomené srdce.“ Sympatický Gao bude velice chybět nejenom ve filmovém světě, ale i svým nejbližším – především svému pejskovi Theodorovi, roztomilému pomerianovi, jemuž Gao dokonce založil a spravoval účet na instagramu.

Fotogalerie
22 fotografií