Silikonová kráska Lenka Ceterová, vystupující spíše pod pseudonymem Lela, strávila několik dlouhých týdnů bez svého partnera, známé mlátičky Karlose Vémoly. Slavný zápasník totiž zůstal nějaký čas ve Velké Británii, kde se nacházel zrovna v době, kdy u nás vypukla pandemie koronavirového onemocnění. Aby svou milou a maličkou dcerku Lily nenakazil, v zemi za Lamanšským průlivem se nechal dokonce testovat, zda přece jenom není virem covid-19 nakažený. Výsledky byly naštěstí negativní – a tak se mohl se vší pompou vrátit ke své milované ženě.

Jejich společný domov pak dostál jedné velké změny: Zatímco Lela byla v Orlických horách, Karlos nechal zařídit pro malinkou dceru dětský pokojíček, a hrdě se s ním pochlubil i na sociálních sítích. Jak pro Lily, tak pro Lelu to totiž bylo překvapení – a na video, zachycujícím jejich příchod do pohádkové místnosti, se zmohla jenom na ohromené „och, to je krásné!“. Stejně překvapená je i malá Lily. „Jak na to kouká! Já jsem říkal, že to ty děti vnímají,“ konstatuje nadšeně Vémola, když holčička obhlíží všechny ty růžové stěny s obrázky Minnie Mouse, oblíbenou postavičkou společnosti Disney.

Vzhledem k tomu, že je Vémola velkým milovníkem zvířat, co vlastnil jednu dobu dokonce i žraloka a krokodýla, ani v pokojíčku pro jeho ratolest nechybí něco živého. Lilinku ale bude obveselovat zvíře podstatně méně nebezpečné: Podle slov tatínka jde o „růžové želvičky“.

„Pro mě to byl velký šok, vůbec jsem to nečekala… a mám radost, že už jsme spolu,“ rozplývala se Lela na instagramu. Dojemné gesto tvrďáka Terminátora dojalo celou řadu Leliných příznivců, a dokonce i zpěvačku Moniku Bagárovou (25), co je nyní v jiném stavu se zápasníkem Machmudem Muradovem (30). Ta Lele na jímavé video zareagovala srdíčkem.

VIDEO: Karlos Vémola o prohře a těhotenství jeho přítelkyně Lely

Video
Video se připravuje ...

Karlos Vémola o prohře a těhotenství jeho přítelkyně Lely Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
120 fotografií