Dvě unikátní fotografie přímo z Kensingtonského paláce zveřejnil společný instagramový účet prince Williama (37) a Kate Middletonové (38). Oba vévodové jsou na nich v plném pracovním nasazení a fotky doplňuje text o důležitosti duševního zdraví, především v současné koronavirové krizi.

„Karanténa a sociální distancování mohou být obrovskou zkouškou našeho duševního zdraví – v uplynulých týdnech byli vévoda a vévodkyně z Cambridge v pravidelném kontaktu s organizacemi a charitami, aby porozuměli problémům, kterým v těchto těžkých časech čelí.“

Na snímcích je vidět rozdílnost povah i vkusu. Z toho mála, co nám vévodové ukázali, můžeme vyvodit, že William je studenější typ s citem pro pořádek a minimalismus, zatímco Kate si libuje v teplejších barvách a ráda pracuje v útulném prostředí, obklopena věcmi, které sice s prací nijak nesouvisí, ale dělají jí radost.

William a Kate jsou momentálně jedinými členy britské monarchie, kteří nejsou v dobrovolné karanténě a snaží se pomoct v boji proti pandemii. Naposled navštívili britskou Národní zdravotnickou službu a poděkovali zaměstnancům za jejich maximální nasazení v přední linii. Od veřejnosti však schytali pořádnou dávku kritiky, jelikož nedodržovali to, co sami hlásají – sociální distanc a ochranné prostředky.

VIDEO: Laufer stále v umělém spánku. Princ Charles má koronavirus. A jak se brání nemocná Kuklová?

Video
Video se připravuje ...

Laufer stále v umělém spánku. Princ Charles má koronavirus. A jak se brání nemocná Kuklová? Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
112 fotografií