„Změnily se hlavně životní priority. A také režim. Vlastně všechno je jiné a nové… Nespím (směje se). Tak čtyři hodiny denně spím. Dávám si každé tři hodiny budík, aby Lilinka byla přebalená, napapaná,“ bere podle rozhovoru pro eXtra.cz roli matky zodpovědně Lela Ceterová, partnerka MMA bijce Karlose Vémoly.

Ač by si tedy někdo pomyslel, že pro extravagantní blondýnku bude možná psychicky náročnější vzdát se času, který mohla dříve věnovat sobě, opak je pravdou. Stejně tak se do role pyšného tatínka rychle adaptoval i Vémola. „S přebalováním mi tedy nepomáhá (smích)… Přebaluji pouze já, ale samozřejmě si dceru užívá. Mazlí se s ní, v noci mi někdy pomůže, že k malé vstane. Ale je na něm vidět, že ho narození dcery hodně změnilo…,“ překvapila Lela, že i takový kus chlapa, který pouští hrůzu, může pod vlivem rodičovské lásky pořádně vyměknout, holt „tatínkova holčička“.

Lela porodila malou Lili císařským řezem, a protože se jí prý vytvořilo v prsou mateřské mléko, holčičku krmí kojeneckou výživou z lahvičky. Za to si na sociální síti vysloužila od nekompromisních maminek notnou dávku kritiky! Podle nich se jí totiž neudělalo mléko právě proto, že tomuto přirozenému biologickému procesu překáží její obří silikony.

VIDEO: Karlos Vémola o prohře a těhotenství jeho přítelkyně Lely

Video
Video se připravuje ...

Karlos Vémola o prohře a těhotenství jeho přítelkyně Lely Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
50 fotografií