Kate Middletonová (37) se spolu se svým manželem, princem Williamem (37), krátce před zahájením vánočních svátků setkala se svou oblíbenou celebritou –slavnou spisovatelkou a kuchařkou známou nejenom po celé Anglii, ale i po celém světě, Mary Berryovou (84). Kate se s Mary spřátelila už před šesti roky, kdy se obě dámy setkaly na jedné charitativní akci. Obě je spojuje velká láska k vaření a pečení a Kate se netají tím, že vlastní celou řadu knih, které Berryová napsala.

Během jejich nedávného setkání pak vévodkyně z Cambridge prozradila rozkošný detail ze svého soukromí, který se týkal jejího nejmladšího potomka, tedy rozkošného prince Louise. „Jedno z prvních Louisových slov bylo ‚Mary‘, protože ve výšce jeho očí máme v kuchyni všechny moje kuchařky,“ prozradila podle BBC Kate jakožto hrdá maminka známé odbornici na přípravu typicky britských pokrmů.

„Všechny děti jsou fascinovány obličeji a vaše tvář je na všech kuchařkách. A tak řekl ‚to je Mary Berrová‘, jakmile ji uviděl. Kdyby tu byl dnes s vámi, určitě by vás hned poznal,“ dodala.

I když všechny tři ratolesti nechala choť následníka anglického trůnu doma, bylo zjevné, že na ně ani ve společnosti nedokáže přestat myslet. Svěřila se mimo jiné i s tím, že často doma kuchtí podle receptu Berryové pizzu, kterou její děti milují. „Užívám si, když spolu můžeme vařit. Opravdu si to užívám. Chci, aby byly kreativní, aby dokázaly být nezávislé a samostatné,“ vysvětlila krásná Kate.

Stejně jako William, inspirován svou maminkou, princeznou Dianou (†36), ani ona se nikterak netají tím, že se snaží vychovávat své děti co nejběžnějším způsobem – a tak je zapojují i do domácích prací.

VIDEO: Princezna Charlotte a princ George si hrají s balónky
Video
Video se připravuje ...

Princezna Charlotte a princ George si hrají s balónky. youtube

Fotogalerie
51 fotografií