Obě jsou blond a rozhodně si nejsou nepodobné. Na společném snímku se kromě Lely a její maminky usmívá i tatínek. V modelčině náručí nechybí dvouměsíční dcera. „Taková krásná neděle. Na Lilinku se přijeli podívat moji milovaní rodiče. Pro mě jsou rodiče nejkrásnějším vzorem lásky, partnerství, přátelství a rodičovství,“ rozplývá se Lela Ceterová.  

Zatímco zapřisáhlí fanoušci silikonové krásky původem ze Slovenska se rozplývají nad rodinnou pohodou, poměrně záhy se pod fotkou objevil i komentář poukazující na společnou zálibu dua matky s dcerou. „No, ona maminka taky má asi pár plastik v obličeji,“ neodpustila si poznámku jedna z Leliných sledujících. To ovšem nečekala, co bude následovat.

„A? Není to každého volba jak vypadat, co podstoupit a dělat se svým tělem?! Pokud se Vám Lelinky profil nelíbí, nechápu, proč ji sledujete a vůbec komentujete,“ následovala za nedlouhou chvíli i poměrně ostrá odpověď. Sama Lela asi kritiku zas tak neřeší, jelikož ví, že důležité je, aby se líbila sama sobě a svému partnerovi.  

VIDEO: Jaké starosti řeší Karlos Vémola s partnerkou Lelou?

Video
Video se připravuje ...

Vémola řeší příjemné starosti: s partnerkou Lelou vybírali kočárek pro dceru iSport TV

Fotogalerie
29 fotografií