Bezmála půl roku po tom, co prosáklo díky samotné Jitce na veřejnost, že už netvoří spokojenou rodinu s manželem Lukášem a malou Rosalkou, se Jitka Boho poprvé rozpovídala na toto téma trochu víc.

„Ještě jsem se k tomu vlastně nikde nevyjádřila. Řekla jsem si, že teď je možná ta správná chvíle. Už se to uklidnilo. Chci vyvrátit spekulace o finančních problémech, to mi přijde scestné. Lidé asi viděli, že jsme se s Lukášem měli docela dobře, nestrádali jsme. Nikdy jsem neprahla po tom mít miliony, drahé kabelky a šperky, ale žili jsme si úplně v pohodě,“ prozradila Jitka moderátorce Evě Decastelo (41) v internetovém pořadu Extra Host.

„Problémy jsme měli dlouhodobého charakteru a určitě to nebylo tak, že bych se s mužem jen pohádala, sbalila kufry a odešla. Je to pro mě ale citlivé téma. Ten pravý důvod nechci rozebírat, chci tím chránit Rozárku. Tak to chce i Lukáš. Je pro nás na prvním místě. Hlavní je výchova a to, aby byla dcera šťastná a spokojená,“ vyvrací Jitka spekulace o důvodu krachu jejího manželství, které sice formálně stále trvá, odchodem Jitky od manžela však lze říct, že ve svazku vydrželi pouze čtyři roky.

VIDEO: Miss Jitka Boho v zácloně a s bobky na hlavě! Kdo ji tak vymódil? 

Video
Video se připravuje ...

Miss Jitka Boho v zácloně a s bobky na hlavě! Kdo ji tak vymódil? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
40 fotografií