Jitka prý nějakou dobu manželskou krizi a související stěhování tajila, jenže teď se rozhodla jít s pravdou ven. „Asi nastala ta chvíle, kdy vám chci sdělit něco, co pro mne není vůbec jednoduché, ale vzhledem k množství dotazů typu ‚Jak to, že jste tak dlouho u rodičů?‘, ‚Kdy budou zase fotky z vaší zahrady?‘, Vy jste na Vysočině nějak často?‘ jsem se rozhodla odpovědět.“

„Už více než měsíc jsme s Rosálkou ‚Moravandy‘… V mém soukromém životě došlo k určitému zlomu, který hodně věcí změnil a ještě změní… Určitě to nebude jednoduché, ale nemohla jsem jinak,“ lituje Boho, která se za bubeníka Lukáše Boho provdala v roce 2015. Ještě loni v létě si připomínali výročí sňatku a i poté sdíleli fotky, z nichž bylo patrné, že jsou zamilovaní. Ještě letos v březnu se ukázali ve společnosti na Cenách Anděl. Těžko říct, co se pokazilo.

„Mým středobodem vesmíru je a bude navždy Rosálka. Stejně jako hudba a zpěv, který je mému srdci tak blízko a kterému teď chci svůj volný čas ještě více věnovat,“ uvedla někdejší hvězda show Tvoje tvář má známý hlas s tím, že na vydání jejího nejnovějšího alba se nic nemění.

Jistě teď má ale trochu jiné starosti… „V těchto chvílích děkuji za vaši podporu a pochopení,“ dodala na instagramu kráska, která se tak možná i rozvede a časem se třeba vrátí k rodnému příjmení Válková, s nímž vyhrála v roce 2010 Českou Miss. 

VIDEO: Ještě nedávno to vypadalo, že je mezi Jitkou a Lukášem vše v pořádku.

Video
Video se připravuje ...

Miss Jitka Boho v zácloně a s bobky na hlavě! Kdo ji tak vymódil? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
46 fotografií