Napadlo mě, že vytvořím svou první výzvu, která spočívá v tom, že sedm dní budu nosit jedny šaty. Vzpomněla jsem si totiž na to, že jsem byla několikrát kritizována za to, že mám jedny šaty na různých akcích," říká ve videu na instagramu krásná Jitka Boho, která se s touto kritikou potýkala především poté, co vyhrála Miss.

A já si říkám a proč? Vždyť je to skvělé využít jednu věc několikrát a mít to i několik let. Je důležitá kvalita a ne kvantita," zamýšlí se brunetka. Vzhledem k tomu, že sociální sítě jsou v současné době velmi populární, rozhodla se je využít pro dobrou věc a založila svou první vlastní instagramovou výzvu, ke které bude nabádat i ostatní celebrity. 

Ve své první výzvě bych označila někoho, kdo si myslím, že je stejně naladěn jako já a že tu výzvu přijme, a to je Iva Pazderková. Takže Ivi, jdeš do toho se mnou?" lákala k výzvě známou milovnici ekologie a přírody herečku Ivu Pazderkovou (39). 

A trefila se do černého, protože „blbá blondýnka" ze stand-up show Na Stojáka téměř okamžitě výzvu přijala. Já to přijímám. Není to vůbec žádný problém. Je to zábava, ušetříte energii, peníze, zdroje a ranní rozhodování," měla jasno Pazderková. Dá se očekávat, že se do této výzvy brzy zapojí i další celebrity, otázkou ovšem zůstává, jestli to poté přenesou i do „skutečného života" a obléknou stejné šaty třeba na více večírků. 

Ostatně, i spousta jejích fanoušků nad výzvou kroutí nechápavě hlavou, protože v životě „obyčejného smrtelníka" je nošení stejného oblečení několik dní naprostou samozřejmostí. 

Tak já jedu takovou výzvu, co jsem na světě, a přirozeně. Nikdy mě nebavilo kupovat si nové trendy hadříky. Mám ráda pár kvalitních kousků, které mě něčím osloví a ty střídám. Nevadí mi dát něco do opravy nebo zašít. Nesnáším tenhle módní konzumerismus," napsala v komentářích jedna z fanynek. 

VIDEO: Miss Jitka Boho v zácloně a s bobky na hlavě! Kdo ji tak vymódil? 

Video
Video se připravuje ...

Miss Jitka Boho v zácloně a s bobky na hlavě! Kdo jí tak vymódil? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
111 fotografií