Bočanová chvátala na ples, jehož byla moderátorkou, tak moc, že si ve spěchu doma nechala tašku, ve které měla veškerou povinnou dámskou výbavu na společenské události. Když to ale zjistila, byla už na cestě směr Tábor. Jediné, co s sebou měla, byla černá tylová sukně od návrhářky Taťány Kovaříkové!

Aby ples nemusela absolvovat ve volnočasové obuvi, cestou se Mahuleně podařilo sehnat lodičky od kamarádky, která naštěstí má stejnou velikost bot. Navíc musela shánět i svršek, který se nakonec Mahuleně podařilo sehnat přímo na hotelu v Táboře od jedné z přítomných žen. Ta jí půjčila černé triko s dlouhým rukávem, které se v rámci krizových možností celkem slušivě hodilo k již zmiňované černé sukni. Podobně to herečka a moderátorka večera musela na poslední chvíli řešit i s líčením, jež bohužel nechala doma ve stejné tašce.

Ikdyž to tedy na začátku vypadalo, že Mahulena ples v Táboře bude moderovat ve stylu královny Koloběžky první alá oblečená neoblečená, nakonec vše dobře dopadlo a už teď se těší na další ples, který tentokrát nenavštíví coby moderátorka, ale host. Tam si spolu s partnerem plánuje výjimečně, jak se říká, „vyhodit z kopejtka“. „Naposledy jsem tancovala před sedmi lety, ale doufám, že to příští týden na plese v Rudolfinu, kam jdu s přítelem Petrem, prolomím,“ řekla Blesku Mahulena, která po skončení plesu spěchala domů za dcerou Márinkou (18). S tou pak v neděli vyrazila v převleku na dětský karneval, jak můžete vidět v naší galerii.

VIDEO: Je to vážné! Bočanová svěřila dceru příteli a promluvila o třetí svatbě 

Video
Video se připravuje ...

Je to vážné! Bočanová svěřila dceru příteli a promluvila o třetí svatbě Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
57 fotografií