Než se vypravili na měsíční dovolenou, zarostlý mistr cukrář a pekař připomínající svým vzhledem Hagrida z Harryho Pottera se stěhoval za svým novým objevem, rovněž vousáčem Petrem (36). „Přítel je Jihočech jak poleno,“ prohlásil Pepa s tím, že žít budou společně v jihočeské Dubné.

Fotky z cesty po Indii poskytli exkluzivně Blesk tv MAGAZÍNU. Vymetli pestrobarevné tržnice, jednu z nejhlubších schodových studen, stali se hosty na oslavě narozenin dávného kamaráda. „S Petrem si užíváme toho, že být gayem je v Indii naprosto normální,“ svěřil se u jedné z fotek Maršálek.

S přítelem si vyzkoušeli i velbloudí taxi. „V Puškaru jsme šli na velbloudí safari. Sedíte tři metry vysoko a sledujete západ slunce. To, že máte pěkně sedřené hýždě, v ten moment nehraje žádnou roli,“ popsal Pepa »romantické« chvíle.

Pepa se se svou sexuální orientací nikdy netajil. „Jsem nejstarší ze čtyř dětí, rodiče byli zemědělci a já se trochu vymkl, protože jsem se narodil jako homosexuál s estetickým cítěním,“ říká o sobě rodák z moravské vísky Kyžlířov na Olomoucku, odkud krátce po maturitě odešel do světa, nejprve do Prahy a pak do Londýna. Před Petrem žil deset let se Španělem.

VIDEO: Porotce Peče celá země Josef Maršálek: Španěla vyměnil za Čecha a odchází z Prahy!

Video
Video se připravuje ...

Porotce Peče celá země Josef Maršálek: Španěla vyměnil za Čecha a odchází z Prahy! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
49 fotografií