„Jsem nějaká smutná a mám potřebu vám to říct. Dneska jsem si četla asi milion e-mailů, kde si mezi sebou píší naši čeští právníci a turečtí právníci, do toho jsem si byla vyzvednout různé formuláře o trvalých následcích, které budu vyplňovat, a už jsem z toho nějaká psychicky unavená, už mě to upřímně nebaví,“ svěřila se ve videu na instagramu známá youtuberka Týnuš Třešničková, vlastním jménem Kristýna Třešňáková, s tím, že soud s tureckou restaurací, kde k nehodě koncem září 2018 došlo, je a bude ještě na dlouhé lokty.

V červnu 2019, kdy se Týnuš vrátila z turecké soukromé kliniky, kde podstupovala velice náročnou a bolestivou léčbu, její trápení zdaleka neskončilo. Ona se přesto na internetu prezentuje jako velmi silná žena, kterou drsný osud nesemlel. Ovšem její nadhled, který si k celé věci získala, bohužel neznamená, že je vše skutečně zalité sluncem, jak to může na sociálních sítích působit. 

„Chtěla jsem říct ještě jednu takovou věc, kterou mi řekl pan doktor. Na sociálních sítích to skoro vypadá, jako bych se jenom opařila čajem, ale kdyby lidé ve skutečnosti věděli, jak na tom jsem, tak by se asi divili,“ přiznala Týnuš fanouškům, kteří ji za kuráž, s jakou se s následky pere, nesmírně obdivují.

„Tenhle pohled je možná způsobený tím, že na sociální sítě dávám hezký a pozitivní věci, snažím se být pozitivní, ale ne vždycky to tak je,“ dodala influencerka, která už je na klinice estetické medicíny jako doma, a i když vypadá čím dál lépe, čeká ji ještě náročná cesta, než se rány na těle i duši úplně zahojí.

Fotogalerie
57 fotografií