Nizozemská youtuberka se na svém kanále pyšní 12,7 miliony sledujících a na této scéně se pohybuje už mnoho let. O to větším šokem bylo, že prakticky nikdo netušil, co celé ty roky před světem a fanoušky skrývala...

Baculatá kráska, která má na této sociální síti kanál pod názvem NikkieTutorials, inspiruje každý den miliony žen v líčení. Proto se jeví jako trochu paradox, když se právě ona nyní přiznala, že v minulosti byla mužem. „Narodila jsem se ve špatném těle, což znamená, že jsem transsexuálka,“ prohlásila v nejnovějším videu příznačně nazvaným Coming out Nikkie.

Navíc dodala, že byla rozhodnuta jednoho dne jít s pravdou ven. Ovšem nevěděla, kdy to nastane. Nyní, když ji někdo kvůli jejímu tajemství o podstoupení změny pohlaví vydíral, řekla si, že je nejvyšší čas fanouškům osvětlit celou situaci. „Nikdy mě to nenapadlo,“ reagovalo mnoho z těch, kteří pevně věřili, že Nikkie je ženou od narození. „Pořád tě všichni moc milujeme,“ reagovalo mnoho dalších, kteří se rozhodli svoji oblíbenou ikonu, která se v loňském roce zasnoubila s partnerem Dylanem, v těžkých chvílích maximálně podpořit.

Fotogalerie
21 fotografií