„Pár momentek z krásného večera“ sdílel na sociálních sítích zpěvák Bohuš Matuš, známý z mnoha českých muzikálů – diváci si jej jistě zamilovali jakožto démonického hraběte Krolocka v Plesu upírů nebo jako sofistikovaného hraběte Raoula ve Fantomovi Opery. V pátek ovšem jeho zvučný hlas zazněl na Pražském hradě během pátého charitativního plesu. Společně se zpěváky Danielem Hůlkou (51) a Václavem Neckářem (76) zde bavili společnost, kterou do svého sídla sezval prezident Miloš Zeman.

Bohuš Matuš pro tuto příležitost zvolil černé sako se vzorem, černý šátek na hlavu a po svém boku měl klenot nejzářivější: svou mladinkou přítelkyni Lucinku, která v dlouhé, upnuté róbě vypadala naprosto fantasticky. Tento lehce nesourodý pár byl viděn například v předsálí, kde se Matušova okatá slečna nedokázala odtrhnout od mobilu – fotka, kterou následující den sdílel na svém facebooku sám zpěvák, ovšem naznačovala, že se později svému partnerovi již plně věnovala. Na společném selfíčku vypadají oba velice zamilovaně a šťastně.

„Moc vám to sluší,“ rozplývají se pod snímkem Bohušovy fanynky. Jak se zdá, díky vztahu se slavným umělcem se Lucinka dostává na místa, o nichž by si jinak „obyčejná“ puberťačka mohla nechat jenom zdát. Je to sotva pár dní, co se hrdý Matuš pochlubil, že jeho (sice sotva zletilá, ale zato pohybově nadaná) dívka vyrazila na konkurz na taneční company do muzikálu Kat Mydlář, kde by mohla účinkovat společně s Matušem, jenž zde ztvárňuje hlavní roli, nyní spolu navštívili dokonce místo, kde dlí hlava naší republiky.

VIDEO: Bohuš Matuš vyvedl Lucinku: Mazlivka poprvé promluvila! 

Video
Video se připravuje ...

Bohuš Matuš vyvedl Lucinku: Mazlivka poprvé promluvila! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
73 fotografií