Hvězda muzikálů Ples upírů, kde hrál hlavní roli upíra Krolocka, anebo Fantoma Opery, kde bravurně zvládal náročné party jemného hraběte Raoula, tedy zpěvák Bohuš Matuš, měl velký důvod k úsměvu. Jeho mladinká přítelkyně Lucinka, s níž strávil kouzelné Vánoce, sebrala veškerou odvahu a vyrazila na konkurz na taneční company do muzikálu Kat Mydlář. „Hodně mě překvapila,“ přiznal Bohuš. Lucinka totiž musela kvůli konkurzu překonat notnou dávku ostychu a nervozity…

„Vím ale, že se tanci dříve věnovala. Byl bych šťastný, kdyby se to povedlo a Lucince se splnil sen. Muzikál viděla už při jeho prvním provedení v roce 2011 a moc se jí líbil,“ prozradil Bohuš na svou sotva zletilou slečnu.

Půvabná dívenka, kterou od jejího životního partnera dělí velký věkový rozdíl, však přípravu nepodcenila. „Docela intenzivně jsem v poslední době trénovala a teď mě bolí celé tělo. K tomu jsem chodila na pěvecké rady k Bohouškovým kolegyním,“ nechala se slyšet Lucinka. 

Ta se rozhodla předvést svůj talent na prknech, která znamenají svět, v černé mikině se zlatě vyvedenou kostrou. S pěveckou průpravou jí pomáhaly zpěvačky Alžběta Bartošová (28), známá například ze Třech mušketýrů, Muže se železnou maskou nebo Krysaře, a Monika Sommerová (32), která aktuálně září v Čarodějce a předtím ve Fantomovi opery.

„Doufám, že to vyjde a budeme s Bohouškem v divadle spolu. Teď už se mě nezbaví ani v tom muzikálu,“ vtipkovala okatá Lucie. Jediné, co Matuše trochu trápí, je skutečnost, že díky roli v muzikálu mohla mít Lucinka skutečnou fanouškovskou základnu. V té by byl jistě nejeden zamilovaný mladík… „Já jsem hodně žárlivý. Asi Lucinku doma zamknu a budu ji mít jen pro sebe,“ smál se zpěvák.

Bylo by fajn, kdyby Lucinka zabodovala, ale také víme, že nic není jisté, protože pan Libor Vaculík je velice přísný a bude tanečníky pečlivě vybírat…“ posteskl si. Jak to tedy nakonec dopadne, to je prozatím ve hvězdách, na snímky z Lucinčina konkurzu se ovšem můžete do naší galerie podívat už dnes!

VIDEO: Bohuš Matuš vyvedl Lucinku: Mazlivka poprvé promluvila! 

Video
Video se připravuje ...

Bohuš Matuš vyvedl Lucinku: Mazlivka poprvé promluvila! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
69 fotografií